Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчуково ризотоКато от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Ризото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото.
Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Ризото Поло*Ризото Поло може да се съчетае и с гъби или други зеленчуци, като единственото условие е да присъства пилето задължително....
1
Ризото Калабрезе
Гъбите накисвате в топла вода, за да набъбнат докато приготвяте останалите неща. Чушките и лука режете на кубчета, а месото на ивици....
Лимецово ризото
Моля ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете.
Любимо ризото! Приятно готвене!
Лимецовото ризото е готово....
Ризото от пиле с доматен сос де-волай от 1937 г.
Ризотото с пиле и доматен сос от 1937 г. се сервира топло. Отгоре се настъргва кашкавал....
Ризото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Ризото с шункаМоже да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
2
Ризото със сьомга
Щом е готово ризотото със сьомга, подправете със щипка канела и къри и разбъркайте. Поднесете топло, поръсено с малко накълцан магданоз....
Ризото по милански
На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин. Прибавя се шафранът и половината от пармезана....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: