Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Ризото с Пиле

Как да Приготвя Ризото с Пиле

Открий всички 44 авторски предложения за как да приготвя ризото с пиле в Gotvach.bg.
Зеленчуково ризотоЗеленчуково ризотоКато от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Ризото БотичелиРизото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Ризото ПолоРизото Поло
1
*Ризото Поло може да се съчетае и с гъби или други зеленчуци, като единственото условие е да присъства пилето задължително....
Ризото КалабрезеРизото Калабрезе
Гъбите накисвате в топла вода, за да набъбнат докато приготвяте останалите неща. Чушките и лука режете на кубчета, а месото на ивици....
Лимецово ризотоЛимецово ризото
Моля ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете. Любимо ризото! Приятно готвене! Лимецовото ризото е готово....
Ризото от пиле с доматен сос де-волай от 1937 г.Ризото от пиле с доматен сос де-волай от 1937 г.
Ризотото с пиле и доматен сос от 1937 г. се сервира топло. Отгоре се настъргва кашкавал....
Ризото по китайскиРизото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Ризото с шункаРизото с шунка
2
Може да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
Ризото с грейпфрутРизото с грейпфрут
., без да се спира бъркането....
Ризото със сьомгаРизото със сьомга
Щом е готово ризотото със сьомга, подправете със щипка канела и къри и разбъркайте. Поднесете топло, поръсено с малко накълцан магданоз....
Ризото със сметанаРизото със сметана
Поднесете порция ризото със сметана с още настърган пармезан....
Ризото по миланскиРизото по милански
На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин. Прибавя се шафранът и половината от пармезана....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: