Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Зеле с Свинско

Как се Готви Зеле с Свинско

Открий всички 24 подбрани съвети за как се готви зеле с свинско в Gotvach.bg.
Свинско с кисело зеле по селскиСвинско с кисело зеле по селскиНалейте при свинското със зеле. Овкусете с къри и черен пипер. Добавете маста....
Свинско с кисело зеле и сметанаСвинско с кисело зеле и сметана
Свинското с кисело зеле и сметана е много вкусно....
Свинско с нахут и кисело зелеСвинско с нахут и кисело зеле
Свинското с нахут и кисело зеле е много вкусно....
Кисело зеле със свинско и кървавицаКисело зеле със свинско и кървавица
Киселото зеле със свинско и кървавица е готово....
Кисело зеле със свинско в мултикукърКисело зеле със свинско в мултикукър
2
Кисело зеле със свинско месо, приготвено в мултикукър. С препечени филийки и сухо люто чушле, мммм... Обичаме кисело зеле!...
Моето вкусно свинско с прясно зелеМоето вкусно свинско с прясно зеле
Оставете прясното зеле със свинско настрани да се задуши за около 10 минути при затворен капак, за да се смесят вкусовете на подправките и сервирайте...
Прясно зеле със свинско в тенджераПрясно зеле със свинско в тенджера
Прясното зеле със свинско в тенджера е готово....
Свинско с кисело зеле в гювечСвинско с кисело зеле в гювеч
5
Поднася се поръсено с прясно смлян черен пипер. Чаша червено вино е чудесна комбинация! Свинското с кисело зеле в гювеч е много вкусно....
Прясно зеле със свинско и празПрясно зеле със свинско и праз
Оставяме на котлона за кратко, изсипваме в тава и запичаме свинското със зеле във фурната....
Свинско с прясно зеле и лимонтузуСвинско с прясно зеле и лимонтузу
Зелето се измива, нарязва се и се посолява. Стрива се с ръце, за да се овкуси и намали обема си....
Чорбичка от свинско с кисело зелеЧорбичка от свинско с кисело зеле
Измитото и нарязано на парчета свинско месо се добавя към олиото и се запържва....
Свинско с кисело зеле и цвеклоСвинско с кисело зеле и цвекло
Сол не се слага, в киселото зеле има достатъчно :)...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: