Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Агнешка Дроб Сарма

Класическа Агнешка Дроб Сарма

Разгледай всички 60 авторски предложения относно класическа агнешка дроб сарма в Gotvach.bg.
Агнешка дроб сарма за ВеликденАгнешка дроб сарма за ВеликденГотовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....
Агнешка дроб сарма по мамина рецептаАгнешка дроб сарма по мамина рецепта
Почиствате и нарязвате на кубчета агнешкия дроб и го сипвате в тава. Нарязвате пресния лук на ситно и го прибавяте при дроба....
Апетитна агнешка дроб сарма на фурнаАпетитна агнешка дроб сарма на фурна
А да приготвиш вкусна дроб сарма за Великден е лесно! Просто опитайте тази апетитна агнешка дроб сарма на фурна и ще си оближете пръстите!...
Агнешка дроб сармаАгнешка дроб сарма
Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките....
Агнешка дроб сарма КласикаАгнешка дроб сарма Класика
3
Изважда се, охлажда се за кратко и агнешка дроб сарма Класика се сервира с гъсто кисело мляко....
Празнична агнешка дроб сармаПразнична агнешка дроб сарма
8
Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко и разпределите върху дроб сармата. Допечете до златисто....
Моята агнешка дроб сармаМоята агнешка дроб сарма
2
Моята агнешка дроб сарма става сочна и вкусна! Само за ценители на агнешка дроб сарма!...
Вкусна агнешка дроб сармаВкусна агнешка дроб сарма
Вкусната агнешка дроб сарма е готова....
Агнешка дроб сарма с печурки и листа от баклаАгнешка дроб сарма с печурки и листа от бакла
Това е заливка без брашно, която е по-приятна и се усвоява от цялата дроб сарма....
Агнешка дроб-сарма със спанакАгнешка дроб-сарма със спанак
Заливаме дроб-сармата и допичаме до зачервяване на заливката....
Агнешка дроб сарма без заливкаАгнешка дроб сарма без заливка
2
Агнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът се...
Агнешка дроб сарма със зеленииАгнешка дроб сарма със зелении
1
Когато водата е извряла и оризът е готов, заливаме дроб сармата и връщаме да се запече във фурната. Добър апетит!...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: