Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Орехов Сладкиш с Мармалад

Орехов Сладкиш с Мармалад

Открий всички 24 авторски предложения за орехов сладкиш с мармалад в Gotvach.bg.
Сладкиш с мармалад и стъргано тестоСладкиш с мармалад и стъргано тестоСлед като се изпече сладкишът, го режем на квадрати. Сладкишът с мармалад и стъргано тесто е готов....
Шоколадов сладкиш с мармалад и ганашШоколадов сладкиш с мармалад и ганаш
Добавяме малко по малко яйцата, ванилията и мармалада....
Смес от подправки за сладкиши и сладкиСмес от подправки за сладкиши и сладки
Силни подправки са джинджифилът, индийското орехче и анасонът....
Шоколадов медено-орехов сладкишШоколадов медено-орехов сладкиш
Охладете преди поливане с шоколадовата глазура и нарязване (сериозно или в противен случай ще имате натрошен шоколадов сладкиш)....
Орехов сладкиш с конфитюрОрехов сладкиш с конфитюр
Изсипваме сместа за ореховия сладкиш в тавичка, покрита с хартия за печене. Печем на 200 градуса с горен и долен реотан 35 минути....
Орехов сладкиш с ябълкиОрехов сладкиш с ябълки
2
Сладкишът се пече 30-35 минути на 180 градуса. Изпеченият орехов сладкиш с ябълки се поръсва с пудра захар....
Класически орехов сладкиш АгнесКласически орехов сладкиш Агнес
Добавете постепенно чаена чаша брашно и чаена чаша орехи....
Орехов сладкиш с кремОрехов сладкиш с крем
Разстелете върху изстиналия сладкиш крема и поръсете със смлените орехи....
Празничен орехов сладкиш СърцеПразничен орехов сладкиш Сърце
Изсипете приготвената смес за вашия уникален орехов сладкиш....
Орехов сладкиш с ананасОрехов сладкиш с ананас
Покрийте тавата с хартия за печене и сложете сладкиша с ананас да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна....
Орехов сладкиш с канелаОрехов сладкиш с канела
Охладеният сладкиш се поръсва с пудра захар и се нарязва....
Орехов сладкиш с какаоОрехов сладкиш с какао
2
Готовия орехов сладкиш с какао може да поръсите с пудра захар или малко пресято какао или да залеете с разтопен шоколадов кувертюр....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
51
45
32
22
10
Дай твоята оценка: