Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен агнешки черен дроб
Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в останалото олио в отделен съд....
Черен дроб в гювечДробът се реже на парчета с дебелина около 1 см или по-малко. Измива се и се слага в глинен гювеч....
2
Пастет от черен дроб
Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук....
Кавърма с черен дроб
Поднесете вашата кавърма с черен дроб, като по желание в чинията може да сипете малко ориз, върху него сложете от кавърмата и поръсете със ситно нарязан...
Супа от Черен Дроб
В тенджера се кипва вода и вътре се пускат надребнените лук, моркови, картофи и дроб....
Черен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Черен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
42
34
20
10
Дай твоята оценка: