Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка Хризантема

Питка Хризантема

Открий всички 23 избрани предложения за питка хризантема в Gotvach.bg.
Питка ДарПитка ДарОставяме питката да втаса, мажем с яйце и печем на 180 градуса, 30-40 мин. Когато питката е готова, мажем с масло и покриваме с кърпа....
Мъжка питкаМъжка питка
Печете на 190°С до изпичането на питката. Ако решите да добавите и яйца, прибавете ги няколко минути преди да е готово ястието....
Овчарска питкаОвчарска питка
Разтваряме маята със захарта, солта и няколко супени лъжици мляко. След шупването ѝ от брашното, млякото и маята месим меко тесто. Оставяме го някъде...
Пица ПиткаПица Питка
Отгоре поставяме по-малкото парче тесто, разстлано на тънка питка....
Бъдина питкаБъдина питка
., за да остане мека питката....
Богородична питкаБогородична питка
Разбийте яйцата, като отделите единия жълтък в чаша и прибавите една лъжичка прясно мляко и малко олио за намазване на готовата втасала питка....
Питка МаздаПитка Мазда
Намазвате питката с разбития жълтък, поръсвате със сусам и слагате да се пече в загрята фурна на не повече от 170 градуса....
Питка-КошничкаПитка-Кошничка
Печете втасалата питка на 190 градуса, а след нея и дръжката....
Болярска питкаБолярска питка
* Mожете да разделите тестото на две, да разточите само две кори, от които да имате 8 големи парчета питка....
Гергьовденска питкаГергьовденска питка
Надигналата се питка мажем с разбития жълтък навсякъде. В средата на равната част подреждаме надписа и знамето....
Вита питкаВита питка
Оформяме кладенец от брашно, добавяме млякото, яйцата и захарта. Във водата слагаме малко от захарта, малко брашно, сол и маята. Когато маята...
Питка ТрифонкаПитка Трифонка
1
Втасалата питка я намазваме с 1 бр. жълтък, 1 ч. лъжица олио и 1 с. лъжица прясно мляко. След което нареждаме чепката грозде с листата....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: