Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Осолен свински джолан
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Най-вкусната джолан чорбаМахнете джолан чорбата от котлона.
В купичка сложете оцета, подправете със сол и черен пипер....
6
Джолан чорба с макарони
Излейте цялата застройка в супата и върнете на котлона.
Изчакайте джолан чорбата с макарони да заври и изключете....
Джолан чорба с ориз
След като оризът се свари застройваме супата с прясно мляко и яйце. Прибавяме и счукания на паста чесън....
Джолан чорба по воденичарски
Запържва се брашното и червеният пипер и се прибавя в джолан чорбата. Ври 10 мин....
Супа от свински крака, уши и джолан
Супата от свински крака, уши и джолан може да се консумира и студена във вид на пача....
Свински джолан на фурна
Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се добавят едро нарязаните зеленчуци....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: