Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско със Сметана в Йенска Тенджера

Свинско със Сметана в Йенска Тенджера

Прегледай всички 24 избрани предложения за свинско със сметана в йенска тенджера в Gotvach.bg.
Пилешко в йенска тенджераПилешко в йенска тенджераВ йенската тенджера се поставят полуготовите бутчета, до тях се нареждат парченцата картофи, морков и гъби....
Картофи в йенска тенджераКартофи в йенска тенджера
Картофите в йенска тенджера са вкусни и лесни....
Телешко в йенска тенджераТелешко в йенска тенджера
1
Намажете йенска тенджера с малко мазнина, наредете кромида отдолу, върху него месо, отгоре зелен лук и чесън, сол, черен и червен пипер, долейте малко...
Свински джолан в йенска тенджераСвински джолан в йенска тенджера
2
Печеното свинско се поднася обезкостено, гарнирано със зеленчуците. Свинският джолан в йенска тенджера е много вкусен....
Пилешки Сърца в Йенска ТенджераПилешки Сърца в Йенска Тенджера
Пилешките Сърца в Йенска Тенджера са много вкусни!...
Селски хляб в йенска тенджераСелски хляб в йенска тенджера
Селският хляб в йенска тенджера става изключително пухкав с хрупкава коричка....
Пилешки дробчета в йенска тенджераПилешки дробчета в йенска тенджера
Включете пилешките дробчета в йенска тенджера на 200 градуса и печете около час....
Крехки пържоли в йенска тенджераКрехки пържоли в йенска тенджера
Крехките пържоли в йенска тенджера са готови....
Зелеви сармички в йенска тенджераЗелеви сармички в йенска тенджера
Зелевите сармички в йенска тенджера са много вкусни....
Печена скумрия в йенска тенджераПечена скумрия в йенска тенджера
Варим за 10-15 минути, след което сместа изсипваме в йенска тенджера. Добавяме виното, чесъна и рибата....
Печен Заек в йенска тенджераПечен Заек в йенска тенджера
В йенска тенджера се слагат 300 мл вода. Пълни се заекът и се зашива....
Задушено агнешко в йенска тенджераЗадушено агнешко в йенска тенджера
След това взимаме йенска тенджера и на дъното и слагаме половината от нарязаните лук, чесън, магданоз и джоджен....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка: