Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Суши чикън ролВ подходящ съд се поставя оцетът да заври със солта и захарта. Сваля се от котлона и се оставя да изстине.
Оризът се измива до напълно прозрачна...
Суши с пилешкоОризът се измива добре по течаща вода и се поставя в тенджера с 3 кафяни чаши вода, да се свари на силен огън.
Периодично се разбърква, после...
1
Суши с херинга
Изсипете ориза в купа със студена вода, измийте го добре и го отцедете.
След това сложете в тенджера и го залейте с около 500 мл вода.
Прибавете...
Домашно суши Хосомаки
Поставете сьомгата в чиния и изсипете соев сос и зехтин върху нея, докато видите, че е изцяло покрита. Оставете я в хладилник, за да се маринова минимум...
Невероятно шоколадово сушиОризът се измива под студена вода. Поставя се в тенджера заедно с кокосовото мляко и водата.
Оставя се да заври на умерена температура, след което...
1
Суши Филаделфия Комбо
Ориза за Суши Филаделфия Комбо го приготвяме, като го измиваме за 10-15 минути под течаща вода в гевгир или докато водата стане прозрачна, а не бяла...
Суши със скариди
Може да приготвите сушито без кори нори, като оформяте продълговати кюфтенца от ориза и гарнирате с рибата, хряна и отгоре скариди....
Празнична салата суши
Измиваме ориза добре под течаща вода. Поставяме го в цедка да се отцеди. След това слагаме в тенджера и го заливаме с вода в съотношение 1:1.
Слагаме...
Суши Филаделфия Рол
Останалите продукти се приготвят по същия начин.
Аранжирайте с уасаби и маринован джинджифил и сервирайте със соев сос....
Суши Хосомаки-КалипсоВ тенджера слагаме ориза и добавяме 600 мл вода. Бъдете точни в пропорциите, тъй като това е важно за сушито. Оризът ври около 15 минути на силен...
1
Здравословни суши рулцаЗа тези здравословни суши рулца вземаме краставицата, обелваме и с помощта на белачката си нарязваме тънки филийки от самата краставица.
Пуешкото...
1
Суши Криспи Рол
Приготвяме трохите, като смесим галета с масло и получените трохи печем на тиган върху хартия за печене....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: