Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тас кебап с червени чушки и домати
Подготвяме месото.
То трябва да се изчисти от жилките и мазнината, да се нареже на малки кубчета и да се свари в тенджера под налягане около 30...
Телешки кебап с горчица
С получената смес залейте нарязаното телешко месо и оставете поне 30 минути, най-добре цяла нощ в хладилник.
Срежете лука на четвъртини....
Арменски тас кебапРецептата е взаимствана от https://www.spisanie.to
Арменският тас кебап е готов....
1
Класически тас кебап
Сервирайте тас кебапа, като ориза поставите в средата на чиния за сервиране, а отстрани полеете с кебапа....
Агнешки тас кебап
Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на студено...
Тас кебап по македонски
Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се запържва...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: