Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фрикасе с Кисело Мляко

Фрикасе с Кисело Мляко

Открий всички 24 авторски предложения относно фрикасе с кисело мляко в Gotvach.bg.
Пуешко фрикасеПуешко фрикасеВ купа разбийте с тел жълтъка и киселото мляко. Добавете във фрикасето. Разбъркайте и оставете да заври....
Сос ФрикасеСос Фрикасе
След това в дълбок съд (тип купа) добавете киселото мляко, жълтъците и брашното....
Бебешко фрикасеБебешко фрикасе
Фрикасето се поръсва с пресен магданоз. Бебешкото фрикасе е готово....
Кюфтенца фрикасеКюфтенца фрикасе
3
Жълтъци и кисело мляко се разбиват към тях се добавя разтвореното със студена вода брашно....
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в маслото...
Гъбено фрикасеГъбено фрикасе
2
Разбийте жълтъка с две с.л. кисело мляко. Изсипете застройката и бъркайте енергично още 5 мин. докато се пастьоризира жълтъкът....
Пиле Фрикасе с Яйца и Прясно МлякоПиле Фрикасе с Яйца и Прясно Мляко
2
Сосът се уплътнява и към него се прибавя на тънка струя предварителното смесено студено прясно мляко с един жълтък....
Пиле фрикасе ИринаПиле фрикасе Ирина
В малка паница се изстисква сокът от половин лимон, добавят се и киселото мляко и жълтъкът. Разбиват се, докато се получи еднородна смес....
Тракийско пиле фрикасеТракийско пиле фрикасе
В отделна купичка разбийте жълтъците с киселото мляко. Смесете ги с кашата и добавете и месото....
Фрикасе от коприваФрикасе от коприва
1
От брашното и останалото олио правим светла запръжка, която разреждаме с прясното мляко и част от отварата и прибавяме при копривата....
Телешки език фрикасеТелешки език фрикасе
Пригответе кашичка от брашното, горчицата, черен пипер и кисело мляко. Постарайте се да не остават бучки....
Фрикасе без яйцаФрикасе без яйца
3
Добавя се и прясното мляко. Периодично се разбърква до завиране. После се бърка непрекъснато 5 мин, добавят се солта и пиперът на вкус....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: