Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпикован Свински Врат

Шпикован Свински Врат

Разгледай всички 23 подбрани съвети за шпикован свински врат в Gotvach.bg.
Ветрило от свински врат с ГаудаВетрило от свински врат с ГаудаВетрилото от свински врат с Гауда е готово. Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Свински врат с гъби в пликСвински врат с гъби в плик
Да ви е сладко с този свински врат с гъби в плик!...
Свински врат с кюфтета на барбекюСвински врат с кюфтета на барбекю
Свинският врат с кюфтета на барбекю е готов. Добър апетит!...
Свински врат с лук и гъбиСвински врат с лук и гъби
Нарежете свинския врат на хапки. Нарежете лука на едро, а моркова на шайби. Почистете и нарежете гъбите....
Жулиени от свински врат с виноЖулиени от свински врат с вино
Свинският врат се нарязва на пържолки, начукват се и се нарязват на дълги жулиени....
Свински врат с гъст ловджийски сосСвински врат с гъст ловджийски сос
4
Обелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме....
Свински врат с бекон и гъбиСвински врат с бекон и гъби
Месото се разрязва, но не до край, а само колкото да се получи един изтънен лист. Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса...
Свински врат с картофи и морковиСвински врат с картофи и моркови
1
В предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и свински врат....
Задушен свински врат с кладница и лукЗадушен свински врат с кладница и лук
2
Нарязваме свинския врат на пържоли с дебелина около 2 см....
Вкусно руло от свински врат и гъбиВкусно руло от свински врат и гъби
Поливаме с олио цялото месо от свински врат. Затваряме с капака. Слагаме в студена фурна, студен съд....
Хрупкави пръчици от свински врат с пармезанХрупкави пръчици от свински врат с пармезан
Свинският врат се нарязва на тънки пържоли с дебелина около 1 см....
Печен свински врат на фурнаПечен свински врат на фурна
1
При сервиране полейте печеното свинско със соса. Печеният свински врат на фурна е готов....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: