Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни хинкалиКогато налепите домашните хинкали, може да замразите част от тях, за да имате под ръка готови за варене винаги, когато ви се хапва нещо вкусно....
Домашни хамбургери
Най-напред се приготвят кюфтетата. Нарязваме на ситно лука, слагаме сол и черен пипер и ги прибавяме към каймата, която за предпочитане да е телешка...
Домашни донътиТестото правя, като в кухненски робот поставям всички продукти
и там си омесвам хубаво и еластично тесто - за 10-ина минути.
След това покривам...
2
Домашни крутони
Филийките хляб се режат на малки парчета. Нарязаният хляб се прехвърля в дълбока купа и отгоре се изсипва зехтина.
Купата се разклаща хубаво,...
Домашни кашкавалки
Изсипете маята в брашното и разбъркайте добавете и сол на вкус. Изсипвате млякото и водата /да са хладки/ и замесвате меко тесто. Оставяте го да втаса...
Домашни целувкиДълбок емайлиран съд се измива много добре и се подсушава отлично. Много е важно съдът да е абсолютно сух. Внимателно един по един белтъците (5 бр...
7
Домашни чийзбургери
Първо се приготвят бургерите, като каймата се омесва много добре с черния пипер и останалите подправки. Оставя се за 30 мин. в хладилник.
От добре...
Домашни кантучиниПродуктите са на око. Захарта е по-малко от брашното. Всичко се разбърква с ръка. Тестото се разделя на 2 еднакви части.
Поръсете плота с брашно...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: