Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Желирани Десерти

Желирани Десерти

Разгледай всички 37 избрани предложения относно желирани десерти в Gotvach.bg.
Желирани летни шотовеЖелирани летни шотовеЗалейте с плодовия сок и приберете шотовете в хладилника, за да стегне желатинът. Желираните летни шотове са готови....
Великденски желирани яйцаВеликденски желирани яйца
Великденските желирани яйца са готови....
Леки желирани кремчетаЛеки желирани кремчета
Леките желирани кремчета са готови....
Желирани оризови бонбониЖелирани оризови бонбони
Залива се желатинът със студена вода, разбърква се и оставяме да стегне, после се загрява докато се разтопи, без да завира....
Желирани сладки яйцаЖелирани сладки яйца
Разтваряме желатина в малко хладка вода, за да набъбне. В 3 купички сипваме безалкохолните и по равно количество от желатина и захарта....
Желирани ягодки мъфиниЖелирани ягодки мъфини
Оставяме глазурата да се стегне и украсяваме, като от зелените желирани лентички правим дръжките на ягодките, а шоколадови пръчици поръсваме, за да...
Желирани ягодови кошничкиЖелирани ягодови кошнички
Отгоре слагаме по няколко парченца ягоди и заливаме с разтопената желирана смес. Оставяме да се стегнат....
Обикновени желирани бонбониОбикновени желирани бонбони
След като ги извадим от формичките, можете да поръсите желираните бонбони със захар или брашно, за да не се слепват....
Лимонови Желирани БонбониЛимонови Желирани Бонбони
Леко се охлажда и се прибавя желатинът. Разбърква се до разтопяването му, след това се прибавя сокът от лимон....
Желирани Плодови ХапкиЖелирани Плодови Хапки
2
Желираните плодови хапки може да използвате за украса към плодови десерти, коктейли или да си похапвате така. Да ви е сладко!...
Желирани цветни шотовеЖелирани цветни шотове
Смесвате водата с желатина и водата с алкохола и добавяте няколко капки боя за сладки....
Ягодови желирани бонбониЯгодови желирани бонбони
Вари се пет минути, котлонът се изключва, добавя се отцеденият желатин и всичко се разбърква....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: