Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкав козунак в хлебопекарнаПреди да започне да се пече козунакът, се отваря капакът, намазва се с жълтък, поръсва се с захар.
Пухкавият козунак в хлебопекарна е готов....
3
Великденски козунак с боровинки
За замесването на козунак е важно да знаем, че всички продукти, участващи в замесването на козунака трябва да са с температура –36- 37 градуса....
Портокалов козунак с орехи
Можете да оформите 2 или 3 козунака - зависи какви са формите ви.
Оплетете плитка или просто усучете по три фитила....
Козунак с шоколадови капки
Прибавят се яйцата, като се отделя един белтък за намазване на козунака.
Добавя се останалата захар, ванилията и кората от настърган лимон....
Козунак с много локум
Стаята, в която правим козунака, трябва да е топла, а самото тесто и вече оформен козунак покриваме....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка: