Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селски Козунак

Селски Козунак

Прегледай всички 34 подбрани съвети относно селски козунак в Gotvach.bg.
Ароматен козунак в хлебопекарнаАроматен козунак в хлебопекарнаАроматният козунак в хлебопекарна е готов....
Точен козунак с шоколадТочен козунак с шоколад
Страхотен точен козунак с шоколад се получава!...
Замесен козунак в хлебопекарнаЗамесен козунак в хлебопекарна
Замесеният козунак в хлебопекарна е готов....
Козунак с кокосов привкусКозунак с кокосов привкус
2
Да Ви е сладко с моя козунак с кокосов привкус!...
Пухкав козунак с еритритолПухкав козунак с еритритол
1
Нашият пухкав козунак с еритритол е готов....
Козунак с три фитилаКозунак с три фитила
Козунакът с три фитила е много сполучлив....
Пухкав козунак в хлебопекарнаПухкав козунак в хлебопекарна
3
Преди да започне да се пече козунакът, се отваря капакът, намазва се с жълтък, поръсва се с захар. Пухкавият козунак в хлебопекарна е готов....
Сполучлив козунак с квасСполучлив козунак с квас
Сполучливия козунак с квас е готов....
Великденски козунак с боровинкиВеликденски козунак с боровинки
За замесването на козунак е важно да знаем, че всички продукти, участващи в замесването на козунака трябва да са с температура –36- 37 градуса....
Портокалов козунак с орехиПортокалов козунак с орехи
Можете да оформите 2 или 3 козунака - зависи какви са формите ви. Оплетете плитка или просто усучете по три фитила....
Козунак с шоколадови капкиКозунак с шоколадови капки
Прибавят се яйцата, като се отделя един белтък за намазване на козунака. Добавя се останалата захар, ванилията и кората от настърган лимон....
Козунак с много локумКозунак с много локум
Стаята, в която правим козунака, трябва да е топла, а самото тесто и вече оформен козунак покриваме....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка: