Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кратка история на баклаватаСред най-известните турски баклави се нарежда тази, приготвяна в турският град Антеп....
Лесен чийзкрем за торти и десертиМоже да се консумира и самостоятелно, но е по вкусен с плодове или като допълнение на торти и други десерти....
1
Малинов топинг за сладкиши и десерти
Предложение за приложение на малиновия топинг за сладкиши и десерти.
Ябълките и ягодите се измиват. Подготвят се 6 десертни купички....
Всички видове баклава
Тук може да видите още рецепти за вкусна баклава: Баклава Инжир, Хапки баклава, Баклава на рулца, Саралия баклава....
Сиропирани охлюви
Сиропът се приготвя, като захарта и водата се смесват. След като кипне сиропът, се оставя да ври 5 минути, отстранява се от огъня и се добавя сокът...
Сиропирани меденки
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се олиото, меда, содата и брашното.
Замесва се гладко тесто, което може да се направи на топчета, които...
Сиропирани Жокейчета
По желание сиропираният сладкиш се глазира с шоколад, украсява се с ядки или друго.
Сиропираните Жокейчета са готови....
Сиропирани охлювчета
Оставете сиропираните охлювчета да престоят за 1 нощ в хладилника, защото на другия ден са най-вкусни.
По желание поръсете с орехи....
Сиропирани триъгълници
Слагаме 1 ч.ч. захар в съд с 1 ч.ч. вода, да се разтопи захарта.
Вземаме корите и отделяме всяка една по отделно, като ги прегъваме на четири....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: