Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коледно филеСмесват се карамфилът, черният пипер, бахарът и индийското орехче. Прибавят се, медът, захарта, канелата и солта.
Месото се поставя в купа и се...
Еленско филеФилетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина.
След като се позапекат на...
1
Филе ЕленаСлед около 3 седмици вашето филе Елена е готово.
Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
9
Паниран пангасиус филе
Филето се размразява.
Приготвя се панировка от изброените продукти.
Трябва да се получи гъста панировка....
Задушено говеждо филе
Смесете продуктите за маринатата и кипнете. Оставете да се охлади и мариновайте в нея говеждото за една нощ. Извадете месото, отцедете го и направете...
Пикантно бон филе
Долейте виното и след като сосът поври известно време, извадете филето.
Нарежете го на филийки, след като изстине....
Панирано тилапия филе
Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути....
Печено пилешко филеЗима се първото изтънено филе и в него се поставя половината от гаудата и от бекона. Свива се на руло, което се закрепя с шишче....
1
Задушено телешко филе
Начукваме филето и го шпиковаме с парченца сланина.
Овалваме в брашно и запечатваме в тиган от всички страни....
Печено свинско филеМахнете тлъстините от филето, ако има такива. По желание може да шпиковате месото с малки парченца бекон или сланина....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: