Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъбен сос с Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбен сос с Мляко

Гъбен сос с Мляко

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно гъбен сос с мляко в Gotvach.bg.
Вегетариански гъбен сосВегетариански гъбен сосВсички гъби се почистват от дръжките. Гъбите и бульонът се кипват в средно голяма тенджера. Огънят се намалява до тих и всичко се вари 30 минути....
Лек гъбен сосЛек гъбен сос
Измиваме и почистваме гъбите. Нарязваме ги на филийки. Запържваме нарязаните гъби в маслото. Добавяме останалите продукти и оставяме на...
Пържоли с гъбен сосПържоли с гъбен сос
1
Пържоли с гъбен сос - любима класика на няколко поколения....
Миди с гъбен сосМиди с гъбен сос
След още минута-две и гъбеният сос започва да се сгъстява, изключвате котлона и дърпате тигана. Мидите с гъбен сос са готови....
Гъбен сос за шницелиГъбен сос за шницели
Щом гъбеният сос се сгъсти, отнемаме от котлона. Заливаме месото с нашия гъбен сос за шницели....
Шницели с гъбен сосШницели с гъбен сос
Накрая добавете лимоновия сок и сервирайте шницелите с този сос....
Кюфтета с гъбен сосКюфтета с гъбен сос
Оставяме да ври на тих огън за около 30-40 минути, застройваме през това време гъбеният сос с яйцата и картофеното пюре и прибавяме постепено от бульона...
Гъбен сос с лукГъбен сос с лук
Гъбите се сваряват и бульонът им се отделя в друга купа. Лукът се запържва до прозрачност. Добавяме гъбите, които сме наситнили. След...
Телешко с гъбен сосТелешко с гъбен сос
След като получите хомогенна смес, прибавете и останалото мляко. Не позволявайте сосът да кипне. Сервирайте месото, полятото с гъбения сос....
Сьомга с гъбен сосСьомга с гъбен сос
Ако сосът ви се струва гъст може да го разредите с прясно мляко....
Свинско с гъбен сосСвинско с гъбен сос
1
В същия съд се добавя втората чаша вино и брашното при непрекъснато бъркане, ако става много гъсто, се долива гъбен бульон или вода....
Гъбен сос за месоГъбен сос за месо
1
Гъбеният сос и чудесно допълнение към любимите ни пържоли....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: