Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастет от артишок
Не се препоръчва замразяването на пастет, защото може да отдели твърде много вода по време на размразяването....
Пастет от херинга
Блендираме рибния пастет до желаната консистенция.
Ако е необходимо, добавете сол на вкус към пастета от херинга....
Пастет от треска
Поднасяме пастета от треска, намазан върху сухарче, домашни брускетки или препечена филия....
Пастет от тиквички
Пастетът е чудесен с брускети или като предястие, поднесен на препечена филийка....
Пастет от мозък
Измиваме мозъка и го варим във вода 7-8 минутки. Добавяме оцета.
Изваждаме и изцеждаме от водата. Ако има ципи, се отстраняват. Посолява се и...
Пастет от гъбиПриготвеният пастет е много вкусен за намазване на филийки, които украсяваме с маслини и листенца магданоз....
1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
52
43
32
23
10
Дай твоята оценка: