Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладкиш със Сладко от Смокини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш със Сладко от Смокини

Сладкиш със Сладко от Смокини

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно сладкиш със сладко от смокини в Gotvach.bg.
Сладкиш със смокини и ромСладкиш със смокини и ромНакрая украсете със тънки шайбички от заделената смокиня и поднесете с чаша мляко, кафе или чай. Да ви е сладко!...
Сладкиш със смокини и сусамСладкиш със смокини и сусам
Лесно и вкусно плодово сладкишче за всеки ден! Сладкишът със смокини и сусам е готов....
Сладкиш със смокини и ядкиСладкиш със смокини и ядки
Аз го правя вечер и за закуска плодовият сладкиш е готов. Сладкишът със смокини и ядки е много сполучив....
Сладкиш със смокини и извараСладкиш със смокини и извара
Готовия сладкиш оставете за 1 час в загасената фурна, без да отваряте вратичката....
Сладкиш със смокини и бадемиСладкиш със смокини и бадеми
Отгоре подредете нарязаните смокини....
Сладкиш със сладко от смокиниСладкиш със сладко от смокини
Готовия плодов сладкиш намазваме с останалия конфитюр от смокини. Нарязваме на парчета и поднасяме сладкиша със сладко от смокини....
Пудинг сладкиш със смокини и бишкотиПудинг сладкиш със смокини и бишкоти
Поръсете плодовия сладкиш с кокосови стърготини. Пудинг сладкишът със смокини и бишкоти е готов....
Маслен сладкиш със смокини и бадемиМаслен сладкиш със смокини и бадеми
Да ви е сладко с този уникален сладкиш със смокини и бадеми!...
Сладкиш със смокини и бяла глазураСладкиш със смокини и бяла глазура
Смокините се нарязват на дребно и се добавят в сместа. Прехвърля се в намаслена и набрашнена форма за торта....
Сладкиш със смокини и царевично брашноСладкиш със смокини и царевично брашно
Поръсваме плодовия сладкиш с пудра захар и нарязан се поднася. Сладкишът със смокини и царевично брашно е готов....
Италиански сладкиш със смокини и бадемиИталиански сладкиш със смокини и бадеми
Отгоре се слагат смокините и сладкишът се пече 50 минути на 180 градуса....
Италиански сладкиш със смокини и касисИталиански сладкиш със смокини и касис
Сладкишът се пече 20 минути на 210 градуса. Ликьорът се загрява, излива се в красива каничка и всяко парче топъл сладкиш се залива с ликьор....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: