Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по италиански1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера;
2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Салата по италиански
Ябълките се обелват и се режът на ивички.
Шунката също се режи на ивички. Магданозът се реже на ситно.
Добавя се майонеза, подправена с горчица...
Италиански солен пай
Рецепта, която се превърна в класика на нашите маси, пикантният пай с различна плънка и аромати.
Рецептата за солен пай с рикота и спанак е лесна...
Италиански сладолед с кафе
Сладоледът се разбива в блендер, добавя се еспресото и отново се разбива.
Сместа се излива в пластмасова форма и се оставя да се замрази във фризера...
Задушени броколи по италиански
Обелваме лука и чесъна и ги нарязваме на ситно. Броколите накъсваме на цветчета, но отрязваме твърдата част. Нарязваме сиренето на кубчета.
Поливаме...
Агнешки котлети по италиански
Котлетите се начукват и се натриват с черен пипер и сол. Потапят се в разтопеното масло и след това в кашкавала.
После се потапят в разбитото...
Италиански питчици със сиренеМаята се разбърква със солта във водата и се оставя настрани около 15 мин. или докато шупне. Брашното се пресява върху чиста повърхност и се прави...
4
Италиански омлет с картофи
Фурната се загрява предварително до 190 градуса. Намазва се с масло форма за печене с диаметър 23 см. Картофите се варят в подсолена вряща вода, докато...
Италиански омлет с тиквички
Гъбите се почистват и измиват. Режат се на тънки филийки и се запържват заедно с чесъна с половината от маслото на слаб огън около 20 мин., докато...
Салата фузили по италианскиСварете макарони в подсолена вода и 1 с.л. олио. Броколите и кубчетата тиква бланширайте за няколко минути във вряща вода, след което веднага ги изплакнете...
1
Италиански коледен сладкиш Панетоне
Пригответе си форма за панетоне с диаметър 16-17 см и височина 11-12 см. Ако нямате специална форма, облечете обикновена подобна тава с оризова хартия...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: