Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Пържола с Гъбен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Пържола с Гъбен сос

Пилешки Пържола с Гъбен сос

Открий всички 24 избрани предложения за пилешки пържола с гъбен сос в Gotvach.bg.
Пилешка пържола с гъбен сосПилешка пържола с гъбен сосФолиото от пилешките пържоли се маха, сосът се залива върху губите и се запича така за 5-10 минути. Поднесете с малко накълцан магданоз....
Печена пържолаПечена пържола
1
Ако искате пържолата да стане по-хрупкава, може да поръсите с малко сусам преди печенето....
Пържола със сос от синьо сиренеПържола със сос от синьо сирене
Загрейте маслото и зехтина в тиган. Поръсете пържолите добре със сол и черен пипер. Запържете ги бързо за около 2 минути от всяка страна. Намалете...
Панирана пилешка пържолаПанирана пилешка пържола
1
Поднасяме пилешките пържоли с гарнитура по избор....
Маринована пушена пържолаМаринована пушена пържола
Нарязваме пушения врат на пържоли с дебелина 1.5 см и ги натъркваме от двете страни със скилидката чесън....
Пържола Българска планинаПържола Българска планина
5
В чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник....
Маринована телешка пържолаМаринована телешка пържола
Разбъркайте сместа и добавете телешката пържола. Оставете я да се маринова поне за 3-4 часа....
Пържола на параПържола на пара
Топлите пържоли намажете с тази марината и поднесете....
Задушена телешка пържолаЗадушена телешка пържола
Получения сос се поднася под пържолата. Получава се страхотна сочна телешка пържола!...
Пълнена пилешка пържолаПълнена пилешка пържола
Пилешкото филе се нарязва като за пържоли на две части и се поръсва със сол, черен пипер, риган....
Пилешка пържола на скара със сос бешамелПилешка пържола на скара със сос бешамел
1
Пилешката пържола на скара със сос бешамел е много апетина....
Говежда пържола на скараГовежда пържола на скара
2
Говеждата пържола на скара е много вкусна, опитайте!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: