Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия в Малки Гювечета

Ястия в Малки Гювечета

Разгледай всички 99 авторски предложения относно ястия в малки гювечета в Gotvach.bg.
Копривен сос за зеленчукови ястияКопривен сос за зеленчукови ястияКопривеният сос за зеленчукови ястия е готов....
Вкусно гювече с каймаВкусно гювече с кайма
2
Сместа се разпределя в две гювечета. Приготвя се заливка от разбити яйца с прясното мляко. Разделя се в двете гювечета....
Богато гювече с луканкаБогато гювече с луканка
Всичките изброени по-горе продукти, с изключение на кашкавала, се режат на кубчета и се слагат в глинен гювеч или се разделят в малки гювечета....
Бързо и вкусно гювече на тиганБързо и вкусно гювече на тиган
Бързото и вкусно гювече на тиган е готово....
Апетитно шкембе в гювечеАпетитно шкембе в гювече
2
Разпределете го в две гювечета. Загрейте маслото, прибавете червения пипер и полейте със сместа гювечетата....
Гювече с кайма, зелен боб и сиренаГювече с кайма, зелен боб и сирена
Разпределете сместа в гювечета, отгоре наредете парчета топено сирене и поръсете с настърган кашкавал....
Гювече Асорти с колбасиГювече Асорти с колбаси
Гювечето Асорти с колбаси е готово....
Гювече с броколи и беконГювече с броколи и бекон
Извадете охладете и накъсайте на малки розички. Поставете го на дъното в гювечето. Нарежете бекона и праза. Сложете и тях....
Бързо гювече с биволско месоБързо гювече с биволско месо
Лукът се нарязва също на кубчета, а чушките се нарязват на малки ивици. В дъното на всяко гювече се слага по 1 с.л. олио....
Гювече с колбас и чериГювече с колбас и чери
Хапнете вкусните гювечета със салам и сирена. Продуктите са за 1 гювече....
Пилешко гювече с топено сиренеПилешко гювече с топено сирене
Захлупваме гювечетата и поставяме в студена фурна. Включваме на 180°C и печем 1 час. Изваждаме и сервираме вкусните пилешки гювечета....
Гювече с домати и луканкаГювече с домати и луканка
2
Доматите се режат на дребни кубчета и се слагат на дъното на гювечетата (по 1 домат на гювече)....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: