Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Пилаф с Пилешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Пилаф с Пилешко

Вкусен Пилаф с Пилешко

Открий всички 12 кулинарни идеи за вкусен пилаф с пилешко в Gotvach.bg.
Пилешки пилафПилешки пилафКогато пилето се запържи равномерно го заливаме с бульона, добавяме и доматите, които предварително сме попарили, обелили и нарязали на четвъртини...
Пилаф с пиле по одринскиПилаф с пиле по одрински
Пилето се накъсва и запържва леко. Добавяме върху ориза и сервираме....
Пилаф с пилешко и киноа на параПилаф с пилешко и киноа на пара
След приключване пилафът се оставя за 10 минути и се сервира....
Булгур пилаф с пилешкоБулгур пилаф с пилешко
Булгур пилаф с пилешко се сервира топъл, с нарязан на парчета лук за предпочитане, но винаги може да премахнете лука, в случай че не ви е по вкуса...
Пилешки пилаф по гръцкиПилешки пилаф по гръцки
Прибавяме солта, черния пипер, мащерката и пилето и пържим 5 минути....
ПилафПилаф
Разтопяваме маслото в тенджера и в него запържваме лука. Добавяме канелата и фидето. След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме...
Бурян пилаф с пилешко филеБурян пилаф с пилешко филе
Въпрос на вкус. Връщаме пилешкото месо за още 2-3 минути. Първият "пласт" от пилафа ни е готов....
Пилаф с леща и пилешкоПилаф с леща и пилешко
Загрейте зехтина, добавете лука и го запържете. Прибавете чесъна и подправките и гответе 1 минута, след което прибавете доматите бульона и захарта...
Арменски пилаф с Басмати и пилеАрменски пилаф с Басмати и пиле
Накрая се прибавя и пилешкото месо и стафидите към пилафа. Готви се на умерен огън до извиране на течността на арменския пилаф....
Бухара пилафБухара пилаф
Бухара пилафът е много вкусен. Източник: 24 kitchen Master Chef Максут Ашкар...
Аджем пилафАджем пилаф
Готвим аджем пилафа на тих огън до готовност при често бъркане, да не загори....
Арменски пилафАрменски пилаф
Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: