Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гозби и Ястия по Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гозби и Ястия по Великден

Гозби и Ястия по Великден

Прегледай всички 100 подбрани съвети за гозби и ястия по великден в Gotvach.bg.
Миникозуначета за Великден в хлебопекарнаМиникозуначета за Великден в хлебопекарнаПрясното мляко се затопля леко, сипват се захарта и сухата мая и се разбърква до разтварянето им. Яйцата се разбиват с тел и се прибавят при млякото...
Козунак за Великден в Еър ФрайърКозунак за Великден в Еър Фрайър
Козунак за Великден в Еър Фрайър - пухкав, ароматен и готов за вашата великденска трапеза....
Сладкиш за Великден с орехи и мармаладСладкиш за Великден с орехи и мармалад
Сладкишът за Великден с орехи и мармалад е готов....
Курабии Весел ВеликденКурабии Весел Великден
Курабиите Весел Великден са готови....
Погача за ВеликденПогача за Великден
Поднасяме погачата за Великден, докато е още топла....
Козунак за ВеликденКозунак за Великден
2
След това от него оформих 4 плетени козуначета от по 3 фитила....
Зайчета за ВеликденЗайчета за Великден
Омесете гладко тесто, като в процеса на месене добавяте малко по малко олиото, докато тестото го поеме всичкото; Покрийте с кърпа и оставете да...
Празнична питка ВеликденПразнична питка Великден
Разточих ги заедно всички с около 2-3 см по-дълги в диаметър....
Меденки за ВеликденМеденки за Великден
Готовото медено тесто се разточва на тънка кора и от него, чрез формички за сладки се изрязват зайчета, яйца, патенца и други подходящи форми за Великден...
Торта за ВеликденТорта за Великден
6
Отделят се жълтъците от белтъците на яйцата. Жълтъците се разбиват с олиото, а белтъците се разбиват на сняг със захарта. След това се смесват и се...
Питка за ВеликденПитка за Великден
2
Пресяваме брашното в голям съд, прибавяме две яйца и от третото - само белтъка, киселото мляко, олиото, маята, захарта и солта. Замесваме тесто...
Курабийки за ВеликденКурабийки за Великден
4
Разбийте яйцата със захарта и добавете киселото мляко с разтворената в него сода. Сипете олиото, лимоновата кора, ванилията и постепенно брашното...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: