Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зелеви Сарми с бял сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелеви Сарми с бял сос

Зелеви Сарми с бял сос

Открий всички 24 подбрани съвети относно зелеви сарми с бял сос в Gotvach.bg.
Зелеви сарми с варен бял сосЗелеви сарми с варен бял сосГотовите сарми се заливат със варен сос, приготвен от разбитите яйца, киселото мляко и брашното, запържено в малко мазнина....
Зелеви сарми с бял сос и запръжкаЗелеви сарми с бял сос и запръжка
Във всяко зелево листо /почистено от дебелите жили/ се сипва лъжица плънка и се навиват сарми....
Сармички с пекинско зеле и бял сосСармички с пекинско зеле и бял сос
Сармичките с пекинско зеле и бял сос събират всички около домашната трапеза. Добър апетит!...
Сарми от кисело зеле с бял сосСарми от кисело зеле с бял сос
3
Готовите зелеви сарми поднасяме, полети със соса и по вкус може да украсим с пресен магданоз....
Зелеви сарми със сосЗелеви сарми със сос
Перфектните зелеви сарми със сос, които може да си правите през цялото време на годината :)...
Зелеви сармички с разкошен сосЗелеви сармички с разкошен сос
С получената плънка напълнете зелевите листа, на които сте премахнали централната жила и завийте сармички....
Зелеви сарми от кисело зеле с пържена плънка на фурнаЗелеви сарми от кисело зеле с пържена плънка на фурна
Подреждаме готовите сармички в огнеупорен съд с капак....
Зелеви сърми със стафидиЗелеви сърми със стафиди
Добавят се още 3 ч.ч. вода и зелевите сарми се пекат, докато остане съвсем малко вода....
Зелеви сармичкиЗелеви сармички
В зависимост от зелето може да се добави и сол, но аз не слагам....
Брюкселско зеле с бял сосБрюкселско зеле с бял сос
С готовия сос заливаме брюкселското зеле. По желание накрая поръсваме с настърган пармезан....
Зелеви сармички на фурна със сосЗелеви сармички на фурна със сос
Зелевите сармички на фурна със сос са готови....
Постни зелеви сармиПостни зелеви сарми
4
Доливаме водата и покриваме с чиния и оставяме да ври на слаб огън до готовност на зелевите сармички....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: