Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козунак с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунак с масОт готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....
Лимецов козунак с мас
Пече се лимецов козунак с мас в предварително загрята фурна първоначално на 10 минути на 200 °C на долен реотан, след което се допичат 15 мин на 160...
Траен Козунак с Мас
Първо активирате маята в 100 мл от прясното мляко, предварително затоплено, 1 с.л. захар и 1 с.л. брашно. Разбивате много добре яйцата със захарта...
Козунак по стара рецепта със свинска мас
Днес реших да пробвам рецептата на Валя Ангелова за козунак по стара рецепта, чудесна е!...
Захаринки без мас
Сипете всички посочени продукти в купата на блендер.
Пуснете на средни обороти и разбийте. Ще познаете, че тестото е готово, когато видите, че...
Захаринки с масОт продуктите омесваме меко тесто, след това оформяме средно големи топки, като всяка една топка отгоре топваме във захар.
Нареждаме курабийките...
7
Меденки с Мас
Свинската мас трябва да е на стайна температура. Медът в течно състояние.
В тава слагате брашното и правите кладенче в средата. Разбивате с вилица...
Катмери с мас
Разтворете маята в 400 мл хладка вода, в която сте поставили 1 к.л. захар и малко брашно. Пресейте брашното със солта и направете в средата му кладенче...
Баница с масТова е една класическа баница, но вместо често използваните масло или олио, за мазнинка аз сложих хубава и пречистена свинска мас.
Вкусът е чудесен...
4
Прасковки с мас
В дълбока купа, подходяща за месене на тесто, чукнете яйцето и заедно със захарта разбийте на пяна.
Прибавете прясното и киселото мляко, бакпулвера...
Гъсенички с масВ купа разбиваме добре маста и захарта. След това добавяме едно по едно яйцата, като непрекъснато бъркаме. Добавяме и киселото мляко с добавената...
2
Масленки с масРазбийте поразтопената мас със захарта. Добавете содата и едно по едно яйцата.
Постепенно замесете тестото с брашното. Накрая добавете ванилията...
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
54
43
30
23
10
Дай твоята оценка: