Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кюфтяна Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния с морковиМорковите се измиват и нарязват на кръгчета, ако са големи се режат на половинки.
Лукът и чесънът се почистват и нарязват на ситно. Загрява се...
Яхния с наденица
Загрява се олио в тиган и запържваме ситно нарязан лук и ленти чушки.
Наденицата се нарязва на кръгчета. Сипва се и се запържва леко, добавяме...
Яхния с бамя
Оставете яхнията да ври на слаб огън около 30-40 минути.
Поръсете я със ситно нарязан магданоз и по желание сервирайте с филийки лимон....
Яхния с чушки
Задушете ситно нарязаните лук и моркови в мазнина, докато поомекнат. След това добавете скълцания чесън и ги разбъркайте с червения пипер.
Прибавете...
Яхния с маслини
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в сгорещеното олио. Наръсва се с брашното и като се поизпържи се добавя червеният пипер.
Прибавя се разреденото...
Яхния с праз
В кипящо масло пържим ситно скълцания лук. Посолява се със сол, черен и червен пипер.
Наръсваме брашно и разреждаме с доматен сос и 2 чаши вода...
Яхния с варива
Нахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода.
Лукът се нарязва на ситно...
Яхния с батат
Задушаваме с малко водичка лука на дребно. Не пържим, за да е по-здравословно.
След това добавяме брашното и доливаме вода, която е вряла. Така...
Яхния с карфиол
Готви се още 5 минути, овкусяваме със сол, черен пипер и яхнията с карфиол е готова.
Може да гарнирате с бяло сирене, но не е задължително....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: