Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кюфтяна Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтяна Яхния

Кюфтяна Яхния

Открий всички 24 авторски предложения за кюфтяна яхния в Gotvach.bg.
Яхния с целинаЯхния с целинаЯхнията се поднася с лимонов сок. Яхнията с целина е готова....
Яхния с гулияЯхния с гулия
Оставяме яхнията да ври на слабичко. Яхнията с гулия е готова....
Яхния с кървавицаЯхния с кървавица
Да ви е сладко с тази яхния с кървавица....
Яхния с карфиолЯхния с карфиол
Готви се още 5 минути, овкусяваме със сол, черен пипер и яхнията с карфиол е готова. Може да гарнирате с бяло сирене, но не е задължително....
Яхния с празЯхния с праз
В кипящо масло пържим ситно скълцания лук. Посолява се със сол, черен и червен пипер. Наръсваме брашно и разреждаме с доматен сос и 2 чаши вода...
Яхния с бататЯхния с батат
Задушаваме с малко водичка лука на дребно. Не пържим, за да е по-здравословно. След това добавяме брашното и доливаме вода, която е вряла. Така...
Яхния с вариваЯхния с варива
Нахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода. Лукът се нарязва на ситно...
Яхния с морковиЯхния с моркови
1
Морковите се измиват и нарязват на кръгчета, ако са големи се режат на половинки. Лукът и чесънът се почистват и нарязват на ситно. Загрява се...
Яхния с маслиниЯхния с маслини
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в сгорещеното олио. Наръсва се с брашното и като се поизпържи се добавя червеният пипер. Прибавя се разреденото...
Яхния с чушкиЯхния с чушки
Задушете ситно нарязаните лук и моркови в мазнина, докато поомекнат. След това добавете скълцания чесън и ги разбъркайте с червения пипер. Прибавете...
Яхния с патладжаниЯхния с патладжани
Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете и ги оставете да се отцедят от горчивината си. Изплакнете ги и сложете да се изпържат в сгорещено...
Яхния с луканкаЯхния с луканка
Яхнията доваряваме на слаб огън. Подправяме със захарта и я сваляме от печката. Добър апетит!...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: