Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесни Сладкиши с Прясно Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни солени кифлички със прясно млякоСервирам топли лесни солени кифлички със прясно мляко....
Сладкиши МелиндресЖълтъците се разбиват, добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на лимона се настъргва и се добавя към жълтъците.
Разбърква се добре и се...
3
Кафени сладкиши
Смесете брашното, маята, захарта и топлото мляко в съд и добавете разтопено масло и замесете тесто.
Смесете захарта, яйцето, топлата вода, кафето...
Италиански сладкиши Soffioni
Обичате ли тестени сладкиши? А почитатели ли сте на италианската кухня?...
Кекс с прясно млякоРазбийте яйцата, добавете захарта, като бъркате до разтварянето ѝ. Следва олиото, млякото и брашното със содата и ванилията.
Брашното се пресява...
6
Качамак с прясно млякоВ подходящ съд смесете млякото с водата и сложете да заври.
Прибавете царевичния грис на тънка струйка при непрекъснато бъркане с дървена лъжица...
5
Юфка с прясно млякоСмесете около 600 мл от млякото с маслото и захарта и загрейте до точката на кипене.
Добавете юфката и разбъркайте внимателно. Междувременно разбийте...
1
Фрапе с прясно млякоПриготвяме си стъклена чаша от 200 мл и в нея наливаме 25 мл студена вода.
След това слагаме 2 пълни чаени лъжички нес кафе и захар на вкус -...
2
Десерт с прясно мляко
Сваряваме едно яйце и отделяме жълтъка. Намачваме хубаво с лъжица.
През това време сваряваме прясното мляко. Добавяме сиренето, маслото и орехите...
Кускус с прясно мляко
Слага се водата за заври. Добавя се кускусът и се оставя да заври около 10 мин.
Добавя се прясното мляко и пак се оставя да ври още 10 мин. Ако...
Пипер с прясно млякоПредварително почистените от семето и дръжките пиперки се обелват и нарязват. Чесънът се реже на ситно. В тенджера се слага олио и за кратко се запържва...
1
Питка с прясно мляко
В купичка разбиваме маята заедно със захарта и 100 мл. хладко мляко. Оставяме за 10 минути да шупне. В брашното правим кладенче и вътре слагаме яйцата...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: