Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Бутчета Кентъки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Бутчета Кентъки

Пилешки Бутчета Кентъки

Прегледай всички 12 избрани предложения за пилешки бутчета кентъки в Gotvach.bg.
Пилешки Бутчета тип КентъкиПилешки Бутчета тип КентъкиПилешките Бутчета тип Кентъки са много вкусни!...
Пилешки бутчета тип KFCПилешки бутчета тип KFC
3
Готовите бутчета се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината....
Пилешки бутчета с корнфлейкс KFCПилешки бутчета с корнфлейкс KFC
Пилешки бутчета с корнфлейкс KFC са още по-добри от оригинала :)...
Панирани бутчета тип KFCПанирани бутчета тип KFC
Панираните пилешки бутчета се пържат в касерола, напълнена с поне три пръста олио, на умерен огън до готовност....
Пилешки жулиени KFCПилешки жулиени KFC
Извадете в чиния с кухненска хартия, оставете за кратко да поеме мазнината и сервирайте пилешките жулиени KFC с гарнитура по избор....
Пилешки крилца тип KFCПилешки крилца тип KFC
2
Царевичното брашно се изсипва в купа и се смесва с натрошения пилешки бульон. В друг съд се изсипва смляният на едри парчета корнфлейкс....
Картофени пилешки бутчетаКартофени пилешки бутчета
Картофените пилешки бутчета задължително сервираме със студена бира....
Шеметни пилешки бутчетаШеметни пилешки бутчета
8
Шеметните пилешки бутчета са много вкусни....
Бирени пилешки бутчетаБирени пилешки бутчета
2
Бирените бутчета могат да бъдат страхотна комбинация с картофена салата или ориз със зеленчуци!...
Сочни пилешки бутчетаСочни пилешки бутчета
Бутчетата се измиват добре и се мариноват за 3-4 часа, като от време на време се разбъркват....
Пържени пилешки бутчетаПържени пилешки бутчета
9
Бутчетата се измиват добре и се оставят хубаво да се изцедят. След това се слагат в тава или купа и се заливат с приготвената марина....
Глазирани пилешки бутчетаГлазирани пилешки бутчета
Сипете пилешките бутчета и ги запържете за 5 минути, след което ги наредете на кухненска хартия, за да се абсорбира мазнината....

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 7
51
42
31
23
10
Дай твоята оценка: