Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Морски Раци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варени раци
Добавяме изчистените раци във врящата вода и оставяме за около 6-7 минути.
Сервирайте по желание с лимон....
Суфле от раци
Сварете раците и отделете месото им. Запържете брашното в мазнина, разредете го с прясно мляко и отдръпнете от котлона.
Щом сместа се охлади,...
Супа от рациЗастройте супата от раци със сметаната и яйцето.
Преди сервиране поръсете със ситно нарязан магданоз....
3
Раци по ростовски
Щом течността кипне, се пускат почистените предварително раци и се варят до готовност....
Салата от раци
Сварете раците за около 15 минути в подсолена вода заедно с дафиновия лист, лимоновия сок, моркова и целината. След като отстраните от огъня, ги оставете...
Каша от раци
Сварете и почистете раците. Нарежете лука на полумесеци и го задушете в мазнина.
Прибавете брашното и разбъркайте. Сложете солта и червения пипер...
Хрупкави рулца от раци
Обелваме всяко рулце от целофана, в които са увити, и всяко потапяме във брашно.
Разбиваме яйцата със черен пипер. Потапяме във разбитите яйца...
Пълнени раци с портокали
Английският сос се приготвя по следния начин: Твърдо сварените яйца се стриват хубаво до получаване на фина паста....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
43
32
21
10
Дай твоята оценка: