Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пататник с брашно
Отгоре върху селския пататник поръсваме останалия кашкавал.
Печем пататника с брашно на 220°C за 15-20 минути до златисто....
Пататник с картофиОтгоре се нареждат филийки масло и се печете пататника до приятен загар в умерено загряна фурна....
8
Пататник с див чесън
Разстилате равномерно сместа и отгоре добавяте слайсчета с масло върху вкусния пататник....
Фалшив пататник с оризОризът се сварява във вода в съотношение 1:2 с малко сол на вкус. Оставя се да изстине, след това се прибавят яйцата и натрошеното сирене, разбърква...
1
Мъжки пататник с кашкавал
Добавя се в нагорещена фурна на 180 градуса да се запече мъжкия пататник с кашкавал за около 10-15 минути....
Полу-пататник с тиквички
Морковите, картофите и тиквичката се рендосват, осоляват се и се оставят в гевгир, да се отцеди водата им.
През това време разбиваме яйцето и...
Пататник с точени кори
След като извадим от фурната пататника, го мажем с масло и покриваме с кърпа за десетина минути....
Лесен пататник с праз
Пататникът се готви около десет минути на страна на средно силен огън, след което се завива с кърпа и задушава около 20 минути....
Пататник с овче сиренеХубаво притиснете краищата и пъхнете пататника да се изпече в умерено загряна фурна до златисто....
3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: