Моите форумни постове

Илияна Димова
шарлан е нерафинирано слънчогледово олио, преди години сме взимали, защото беше по-евтино , но тогава не знаех, че не трябва да се подлага на термична обработка и не ми харесваше готвеното с него, но сега чета в интернет , че е много полезно да се консумира без да се обработва, в салата или в готови ястия
Илияна Димова
не мога да правя много красиви питки и да я оформя, като втаса вече се е променила
Илияна Димова
сигурно е полезно, но не спазваме
Илияна Димова
винаги може да се научи нещо ново
Илияна Димова
разнообразно, пилешко, патешко, свинско, агнешко
Илияна Димова
надписите са - Low , M.Low , Med , M.High , High
Илияна Димова
соев сос , по-рано съм вземала от соевите хапки, но не ми харесват
Илияна Димова
Плодови салати със сметана, кремчета от нишесте
Илияна Димова
не готвя според сезона, само салатите са различни
Илияна Димова
Не , даже и не съм се опитвала
Илияна Димова
Понякога чета , но не всичко им разбирам на букви и цифри, но търся в интернет информация
Илияна Димова
Слагам в супа На чай не съм приготвяла, но ръсвам в кисело мляко, смесвам с щипка джинджифил, наливам вода и така я изпивам
Илияна Димова
Понякога меря продуктите , друг път така - на око
Илияна Димова
Връзвам си косата и понякога си слагам кърпа , много си я харесвам на сини и бели квадратчета
Илияна Димова
Не съм ходила на кулинарни фестивали , но ще ми е много интересно
Илияна Димова
сега разбирам за тази билка
Илияна Димова
Хапвам някой плод
Илияна Димова
Благодаря на всички за отговорите