Илияна Димова
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160201_055647_91357.webp)
Гуру
Моята стенаРецепти1273Снимки3565Статии41СъветиКоментари667Форумни теми45Постове във форума666За менИзпрати съобщениеточки27523
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
не всеки път активирам предварително маята, слагам я в леко затопленото прясно мляко или вода и като се разтвори , прибавям и другите продукти от рецептата , омесвам тестото и оставям хубаво да втаса , завито с фолио за свежо съхранение или найлонова торбичка и като втаса приготвям печивата, които отново оставям да втасат и тогава изпичам или пържа , зависи от рецептата
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
Харесвам различни чайове , имаме с филтър, насипни, пия без да подслаждам, така усещам по- добре аромата и вкуса им
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
А изработените сладкарски - готварски, украси от парено тесто, може ли да се консумират ?
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
В интернет пише , че това е няколкоетажен сандвич, пълен с различни видове месо и обвит в разтопен кашкавал.
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
Видях рецептата от линка .Мисля , че е вкусно , така с гъбите, но дали ще се получи и с пресни гъби печурки
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
Дали може , подсушен и сложен в торбичка в хладилника , да се запази по- добре
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
Със зехтин да се замрази е много хубава идеята, аз замразявам, като измивам добре подправките, подсушавам с кърпа, нарязвам на ситно с кухненска ножица, слагам подправтие в полиетиленово пликче, добре завързвам и така замразявам във фризера . Може да се използва и за супи, ястия и салати
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
Харесваме пържени картофки с гъсто кисело мляко, овкусено със сол и сушен чесън на вкус
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
Използвам най- често подправка Къри , особено тази на фирма Радиком , харесваме комбинацията от подправките в нея
![Илияна Димова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160201_055647_91357.webp)
Много полезни съвети, и ние замразяваме магданоз , а също и девесил