Илияна Димова

Гуру
Моята стенаРецепти1273Статии41СъветиКоментари667Форумни теми45Постове във форума666За менИзпрати съобщениеточки27527

не всеки път активирам предварително маята, слагам я в леко затопленото прясно мляко или вода и като се разтвори , прибавям и другите продукти от рецептата , омесвам тестото и оставям хубаво да втаса , завито с фолио за свежо съхранение или найлонова торбичка и като втаса приготвям печивата, които отново оставям да втасат и тогава изпичам или пържа , зависи от рецептата

Харесвам различни чайове , имаме с филтър, насипни, пия без да подслаждам, така усещам по- добре аромата и вкуса им

А изработените сладкарски - готварски, украси от парено тесто, може ли да се консумират ?

В интернет пише , че това е няколкоетажен сандвич, пълен с различни видове месо и обвит в разтопен кашкавал.

Видях рецептата от линка .Мисля , че е вкусно , така с гъбите, но дали ще се получи и с пресни гъби печурки

Дали може , подсушен и сложен в торбичка в хладилника , да се запази по- добре

Със зехтин да се замрази е много хубава идеята, аз замразявам, като измивам добре подправките, подсушавам с кърпа, нарязвам на ситно с кухненска ножица, слагам подправтие в полиетиленово пликче, добре завързвам и така замразявам във фризера . Може да се използва и за супи, ястия и салати

Харесваме пържени картофки с гъсто кисело мляко, овкусено със сол и сушен чесън на вкус

Използвам най- често подправка Къри , особено тази на фирма Радиком , харесваме комбинацията от подправките в нея

Много полезни съвети, и ние замразяваме магданоз , а също и девесил