Илияна Димова

Гуру
Моята стенаРецепти1273Статии41СъветиКоментари667Форумни теми45Постове във форума666За менИзпрати съобщениеточки27531

Баклата се соли предваритело, още като се започне готвене, още при запържването

за бърза консумация ли е , сигурно не може да се стерилизира , или пък се консервира без сметаната и после като се отвори консервата да се добави сметаната

беля картофите, така мисля се сваряват по-бързо , а и когато не са много пресни , предпочитам да беля кората преди да сваря картофите

и без да бланширам, само измивам, подсушавам, нарязвам и слагам в полиетиленови торбички и замразявам, надписвам си кога са замразени

и в магазина има захаросан мед, дали е наистина качествен, истински мед

не съм , чувала съм ,че е много полезна, но мисля,че е доста скъпа