Гергана Георгиева
Гергана  Георгиева
Гуру

Моите форумни постове

Гергана  Георгиева
Получи ли се, споделете
Гергана  Георгиева
А с какво питие ще върви тази вкуснотийка :wink:
Гергана  Георгиева
И аз благодаря за ценните съвети, човек не знае, кога ще му потрябват :y:
Гергана  Георгиева
И аз съм чула, че вода с лимонов сок предпазва ябълките например от потъмняване.
Гергана  Георгиева
То това си е цяла наука...ще отида до магазина :blush:
Гергана  Георгиева
Това,което ни предлагат в магазина,едва ли има нещо общо с това което човека е описал по-горе
Гергана  Георгиева
По-често използвам бялата
Гергана  Георгиева
Много ароматна и полезна подправка
Гергана  Георгиева
Скоро бях на гости и там ме нагостиха с панирани заешки месца. Не бях яла до тогава, но да ви кажа, беше много вкусно,крехко като мозък, с пухкава панировка. Това ястие беше нещо различно и особено приятно за мен.
Гергана  Георгиева
Да, както казаха и по-горе, всеки си има предпочитане за мерудиите, но аз слагам само лук, магданоз, зехтин и лимон.
Гергана  Георгиева
И аз я правя така, само искам да ви споделя една хитринка. При печене на рибата, в тавичката на дъното, в мазнината се поръсва щипка червен пипер-така рибата не залепва за дъното.
Гергана  Георгиева
Не съм привърженик на силно пикантните подправки
Гергана  Георгиева
Определено рецептата на draga_88 ми хареса,ще я пробвам
Гергана  Георгиева
Това не го знаех, благодаря!
Гергана  Георгиева
Винаги ги правя с пшенично брашно, но трябва да опитам и с царевично, струва ми се интересно!
Гергана  Георгиева
Щом като има масло,не ми се струва толкова диетично
Гергана  Георгиева
Най-често използвам Захира
Гергана  Георгиева
Най-често готвя с олио,а салатките ги обичам със зехтин