Гергана Георгиева
Гергана  Георгиева
Гуру

Моите форумни постове

Гергана  Георгиева
Правя торта с желатин,която се прави от два блата-бял и кафяв.Цялата е с консистенция на желиран крем
Гергана  Георгиева
Никога не съм чула за приготвяне на хрупкави вафлени кори в домашни условия.Едва ли ще се получат сполучливи,като купените.
Гергана  Георгиева
Обичам през лятото повече скаричка и свежа салата,така не се заседявам много до печката и ми остава време и за други неща
Гергана  Георгиева
Бих предпочела кекс без аспирин.Интересно защо ли се слага аспирин?
Гергана  Георгиева
Когато тиквичките са ми в повече ги нарязвам на филиики и ги упържвам във фритюрника.След това ги слагам в пликчета и във фризера.Когато ги извадя и се размразят им изцеждам водата,която са изпуснали,слагам им кисело мляко, копър и чесън по желание,и стават чудесни.
Гергана  Георгиева
Става и по двата начина,но аз лично го замразявам суров.
Гергана  Георгиева
Най-често ги приготвям задушени на фурна с лук и подправки
Гергана  Георгиева
Имам кухненски робот,но рядко го ползвам поради простата причина че отнема много време за почистване
Гергана  Георгиева
Най-вкусни за мен са печурките,затова ги приготвям най-често
Гергана  Георгиева
С орехи правя само сух таратор(с изцедено кисело мляко).Другия ,по класическия начин-мляко,вода,олио,сол,пресен копър,чесън какъвто имам и разбира се краставицата предпочитам я на ренде
Гергана  Георгиева
Да,имам даже няколко.В един - зимнините,в друг - сладкишите,в трети - рецепти с готвено.Така ми е по-лесно да намирам това което търся.
Гергана  Георгиева
Най-вече охлаждам в хладилника,а понякога ползвам и лдчета
Гергана  Георгиева
Само костилковите компоти ги слагаме за ракия,след като са престояли повече от 1 година.Чула съм,че ставали токсични.Другите няма страшно да се използват за по дълго време
Гергана  Георгиева
Правим домашно вино и обичаме да си го пийваме,особено през зимата.От сладкия бял Болгар правим бяло,а червено от комбинацията между Мерло,Памид и за аромат Отело.
Гергана  Георгиева
Намира се вкъщи - гроздова,благодарение на татко,който се занимава с тези неща
Гергана  Георгиева
За първи път чувам за лозови листа в бутилка,винаги има какво да се научи.Ще опитам с няколко бутилки
Гергана  Георгиева
Най–често използвам на София мел.Доволна съм.
Гергана  Георгиева
Да,рано пролет си бера коприва,лапад и спанк