Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Теодора Мещерова
Когато работех на морето, винаги имахме „ру”- тоест разстопено масло, в което е запържено брашно. Това нещо се слагаше във всеки сос, който имаше нужда от сгъстяване. Аз също го ползвам вкъщи
Теодора Мещерова
Няма за какво, Вили. Радвам се, че съм била полезна
Теодора Мещерова
Обожавам италианската кухня. Най~ вече лазанята. Винаги, когато мога я приготвям.
Теодора Мещерова
Аз правя всяка седмица пататник за бг вечерята в хотела, където работя. Слагам картофи, лук, сирене, яйца, чубрица, джоджен и разтопено масло. Става много вкусно и туристите го омотават за нула време
Теодора Мещерова
Опитай, няма да съжаляваш
Теодора Мещерова
Илияна, вижте в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник
Теодора Мещерова
Илияна, вижте в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник
Теодора Мещерова
ИлиянаДимова :Хапвали сме в ресторант , много е вкусно , но не съм приготвяла, трябва да разгледам за рецепти Виж в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник
Теодора Мещерова
kakata_tedi@abv.bg :[quote=ИлиянаДимова]Хапвали сме в ресторант , много е вкусно , но не съм приготвяла, трябва да разгледам за рецепти Виж в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник [/quote] Ще се справиш, не е трудно
Теодора Мещерова
Циф
Теодора Мещерова
Вили, спомням си как тичах да откъсна най-голямата диня и да си я разрежа още там- на бустана. А как сме се омазвали с лютеница до уши- не е истина! Жалко, че днешното поколение няма да усети тези неща
Теодора Мещерова
Най- често използвам бакпулвер, а когато нямам и имам сода и лимонтозу ги смесвам и се получава бакпулвер
Теодора Мещерова
Лятото обичам да хапвам повече салати,но това не ми пречи да сготвя и нещо по-тежко. Каквото и да е времето навън, приядели ни се нещо си го готвим
Теодора Мещерова
Пина колада, мохито, оргазъм и секс на плажа
Теодора Мещерова
Картофени кюфтета, картофен огретен, картофено пюре
Теодора Мещерова
Мисля, че се правеше с ориз "Басмати"
Теодора Мещерова
Сия, аз казах, че мисля, че е Басмати. Имах приятел, който ми правеше суши и мисля, че беше с този ориз. Има рецепти, в които може да се използва и обикновен, ако не може да се намери специално за суши
Теодора Мещерова
Да, пазя рецептите на баба ми от едно врме