Моите форумни постове

Veselina
Защо не заек е малки лукчета, подправки и вино, като основно.
Veselina
Ще следя темата, харесвам много турската кухня.
Veselina
Ползвам само бяла кристална захар, но за някои сладки и кафява.За поръсване на сладкиши ползвам пудра бяла захар. Нямам определена марка която предпочитам.
Veselina
Готвя ястията само с олио. За сладки и тестени използвам олио и масло.
Veselina
Горещ с мед най вече.
Veselina
Има в Лидъл, но по голямо е разнообразието в Кауфланд.
Veselina
Не съм яла подобна, но ще е вкусна. Още има хубави чушки капии на пазара. Ще добавя и магданоз. Благодаря за рецептата.
Veselina
Добавям магданоз и чесън нарязани на ситно.Доматите често ги беля преди това.
Veselina
И пипер без люспи задължително.
Veselina
Полезно да се знае.За печено ястие слагам бира, вино.За сосове слагам вино.На някои сладкиши уиски и коняк.Чела съм рецепти за хляб с бира.На полентата също може да се сложи вино.
Veselina
На маслени сладки с локум слагам и малко вино.
Veselina
Полезна информация.
Veselina
В големите вериги.
Veselina
Ще е вкусно кото чета какави зеленчуци се слага, но защо се слага и сметана?
Veselina
Чубрица не мисля че ще е добре, но иначе ми харесва. Не е зле да се направи.
Veselina
Ще се получи хубава зепеканка. Записах си я. Правя подобна, но с яйце и по малко прясно мляко.
Veselina
Маслото като количество му е много според мен. Чела съм и други подобни рецепти, но с толкова масло не съм слагала в съотношение с такова количество от другите продукти. Щом е написана е изпробвана и се е харесала на потребителката.
Veselina
Неусетно ще дойде Коледа, ще следя в сайта за хубави рецепти на коледни сладки.