Моите форумни постове

Ваня Георгиева
В камерата на хладилника се запазват.
Ваня Георгиева
Вили написах такава статия но не зная дали ще одобрят за три дни как да свалим някое килце, ще я прочетеш мисля че помага.
Ваня Георгиева
Каймата разтилам по купичките слагам позапържени картофи на пръчици, след като се позапече чукам и яйцето.
Ваня Георгиева
Имам такава рецепта и снимки довечера ще я кача.
Ваня Георгиева
Аз слагам и кашкавал и топено сирене.
Ваня Георгиева
Пробвай много е вкусно става и за гости е подходящо.
Ваня Георгиева
Като мезе пилешкото най ми харесва когато е панирано с много корнфлейкс, така се изпива доста бира.
Ваня Георгиева
По алангре ми се струва по описанието.
Ваня Георгиева
Без люто и мащерка може да я пробвам.
Ваня Георгиева
Изобщо не се доверявайте на каквито и да са добавки, всичко се мисли само за пари, пълна заблуда.
Ваня Георгиева
Зимното мезе за виното според мен е домашната луканка и филе елена(изсушено и паперосано филе)
Ваня Георгиева
Домашна пъстърма от филе или бон филе.
Ваня Георгиева
Явно отговор няма да получим аз и останалите за зехтина, колкото и да ни е любопитно.
Ваня Георгиева
Аз мисля че поляти със най евтиното олио както е написано след дни ще замиришат на гранясало, защото сегашното олио не е никакво олио.
Ваня Георгиева
Възхищавам се на руската кухня и то във определени сфери. Обработката им на хляб и тестени рецепти.
Ваня Георгиева
Първо мазнината е много, по горе пишете че зависи от маята, аз тук мая не виждам а това тесто което пише господина е със сода. Аз правя едно и също тесто за пици и съм го публикувала в сайта и много ми харесва.
Ваня Георгиева
Розмарина е със доста силен аромат ако се прекали не се получава ястие с хубав вкус и аромат.
Ваня Георгиева
Все по рядко го прибавям към ястията си нещо ми се натрапи като миризма.