Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически домашен суджук с кимионОставяме суджука на сухо и проветриво място да съхнат.
През 3-4 дни се разточват, за да станат плоски.
Класическият домашен суджук с кимион е готов....
28 Дек.
1
Домашен суджук с пушен пиперТази рецепта за домашен суджук с аромат на пушен пипер е едно страхотно мезе за вино и ракия....
03 Февр.
Домашен суджук с овче месоТака си пълним и останалите парчета домашен суджук.
Окачваме суджуците и оставяме да съхнат на сухо, студено и проветриво, подобно на другите сушени меса.
Домашен суджук с овче месо сервираме с домашно вино....
24 Дек.
Гювечета с домашен суджук и зеленчуциЧушките, гъбите, суджукът и киселите краставички са на колелца.
Най-отдолу нареждаме по 4-5 парчета от суджука във всяко едно от гювечетата....
17 Февр.
Домашен суджук с телешко и свинскоСлед това поднасяме готовия домашен суджук с телешко и свинско в компанията на червено вино....
21 Януари
Домашен суджук от свинска плешкаГотовите суджуци нареждаме на прът.
Оставяме да се сушат на проветливо и защитено място домашен суджук от свинска плешка....
16 Дек.
8
Печен домашен суджук на грилНаправете хоризонтални разрези на суджука, без да стигате до края.
Изпечете го за кратко на грила от двете страни.
Поднесете с подходяща гарнитура и чаша червено вино.
Печеният домашен суджук на грил е готов....
01 Ноем.
2
Домашен суджук с ориз и месо на фурнаИнтересното при това ястие е, че оризът изчезва в крайния резултат и сякаш ядете по-мек и лек суджук, понеже оризът е поел мазнината на месото....
28 Януари
Бобена гозба с домашен суджук в глинен съдПрез това време в глинен съд с капак, който да може да влезе във фурна, слагам нарязани на кубчета кромид лук, моркови, прясна чушка, олио, домашен червен пипер, чубрица, джоджен....
28 Юли
Домашен суджук от конско и свинско месоГотовите суджуци наредете на дълъг прът до изсъхването им. Когато са почти сухи, може да ги намачкате с точилка....
30 Дек.
Домашен суджук по рецепта на Бон АпетиОформяме суджуци, които слагаме да съхнат на хладно и проветриво място – поне 3 седмици.
Вкусен домашен суджук - идеално мезе за червено вино!...
23 Януари
Пикантен домашен суджукНарязваме всичкото месо с остър нож на много ситни парченца.
Смесваме с всички подправки и разбъркваме хубаво, за да може подправките да се смесят хубаво с месото.
Поставяме в голям съд да престоят на хладно за около...
16 Януари
Свински домашен суджукНарязаните на парчета суджуци са чудесно мезе с чаша домашно вино!
Свинският домашен суджук е страхотен.
Получава се страхотен домашен суджук, който непременно трябва да опитате!...
28 Дек.
3
Мераклийски домашен суджукЗакачете получените суджуци на сухо, прохладно и достатъчно проветриво място.
На всеки два дни ги разточвайте с помощта на на бутилка или точилка.
Мераклийският домашен суджук е много вкусен....
18 Окт.
Много ароматен домашен суджукСлед това се пълнят с месото, оформят се суджуци и се слагат да съхнат на хладно и проветриво място поне 3 седмици....
12 Януари
Свински суджук с чесънСвинските суджуци с чесън оставяме на проветриво място докато изсъхнат....
11 Дек.
Домашен овчи суджукМястото, което ще е край на всеки суджук, се усуква.
Накрая суджуците се закачат на подходящо място да съхнат. Подберете за целта сухо и хладно място....
10 Януари
Домашен свински суджукПолучената смес пълним в добре измитите говежди черва, завързваме ги на суджуци.
Получените суджуци поставяме между две дъски и ги притискаме с тежест, целта е да се пресоват за 24 часа....
22 Април
Вкусен боб с домашен суджукОбелете и нарежете суджука на парчета. Направете разрези от едната страна.
Изпържете суджука в тиган от двете страни за кратко. Сервирайте яхнията с парче домашен суджук.
Вкусният боб с домашен суджук е готов....
03 Септ.
Домашна пица с домашен суджукПосле редим нарязаните на парчета суджук, следва лукът, нарязан на полумесеци, слагаме маслини, поръсваме с подправката за пица и най-отгоре слагаме домашно сирене, нарязан на дебели ленти....
01 Юли
Суджук на фурнаПоставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне.
Изваждаме го и нарязваме на парчета....
03 Април
Суджук по селскиСуджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни.
Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
29 Март
8