Ирена
Ирена
Новак

Моите коментари

Ирена коментира:
Аз мога да участвам с изяждането :)
Ирена коментира:
Мммм, вкусно! Нямам търпение на опитам каква е комбинацията кайма, бекон, подправки
Ирена коментира:
Ох, котьо!
Ирена коментира:
Един незабравим вкус от детството!
Ирена коментира:
Уважаеми Коста, начинът на приготвяне на стерилизираните гъби е описан подробно и коректно. Количеството на съставките за маринатата е упоменато в списъка за необходимите продукти. Водата, с която се заливат гъбите, е тази, в която са врели, както ясно е написано. И да, стерилизиране означава варене на бурканите. Надяваме се в бъдеще критиките, които отправяте към авторите на рецептите, публикувани на сайта Готвач.бг, да бъдат конструктивни и езикът, който използвате, да бъде в рамките на нормалния тон. Обиди и нападки няма да бъдат толерирани, а потребителите, които не се съобразяват с това, ще бъдат БАННАТИ без предупреждение.
Ирена коментира:
Аз го направих с 1 пакетче бисквити от 175 г и стана много вкусно.
Ирена коментира:
"Отцеждат се, отново се заливат със студена вода и се варят още 5 минути. Отцеждат се отново. Доматите се преместват в тенджера, ДОБАВЯ СЕ ЗАХАРТА и 1 чаша вода."
Ирена коментира:
От редактор: Можете да качите рецептата на сайта си ако посочите готвач.бг като източник. Снимката нямате право да я ползвате, защото тя е обект на други авторски права.
Ирена коментира:
Картофите се сваряват в подсолена вода отделно от основното ястие. Те се прибавят непосредствено преди поднасяне.
Ирена коментира:
Нели, и на нас ни се иска авторите на рецептите да качват свои, авторски фотографии на ястията, но уви, това рядко се случва. В тези случаи ние слагаме художествена фотография, която в най-голяма степен да отговаря на рецептата. Разминавания са възможни. Що се отнася до снимките - всички снимки, които се публикуват на сайта Готвач.бг, са с платени авторски права!
Ирена коментира:
Всъщност "аз" снимката към конкретната рецепта е авторска. Рецептата е изпитана и дори и без ягоди, които в момента трудно се намират, е много вкусна. Защо просто не я опитате и тогава да споделите с всички обективното си мнение. Разбира се, за предпочитане е да се подпишете с името си.
Ирена коментира:
Описано е точно. Първо сварявате шкембето. След това го нарязвате. Слагате шкембето в предварително намаслена тава. Заливате го с половината масло и смес от настъргани домати и ситно нарязани люти чушки. Отгоре заливате с останалото масло. Ястието се пече в предварително загрята на 200-220 градуса фурна за около 35 минути. Да ви е сладко.
Ирена коментира:
"Затоплете леко прясното мляко и разтворете вътре сухата мая, захарта и солта. В дълбока тенджера на слаб огън се разтопява маслото. Добавете вътре яйцето, киселото мляко и разбъркайте хубаво. Добавете брашното, което предварително сте пресели. Всички продукти се смесват".
Ирена коментира:
В рецептата има и кисело, и прясно мляко. Количеството на киселото мляко е 500 мл, а на прясното - 2 с.л.
Ирена коментира:
Означава 1 литър газирана вода ;)
Ирена коментира:
Производителят не е назован, защото не е ясно кой е той. Проверката е установила, че посоченото върху опаковката име е на реален прозиводител от град Шумен, но с неговата търговска марка е злоупотребено!
Ирена коментира:
Оставете крема да се охлади. След това я разбийте и смесете добре с Маскарпонето.
Ирена коментира:
Когато авторите не предоставят снимка на сготвеното от тях, нашия екип подбира подходяща фотография от базата ни данни. Разминавания са възможни ;)