Ирена
Ирена
Новак

Моите коментари

Ирена коментира:
Пропорциите са точни. Не се притеснявайте да изненадате семейството си с тази ароматна мързелива лютеница.
Ирена коментира:
Добруджанките на Ивелина са много вкусни и ароматни. Що се отнася до снимката - когато авторите на рецептите не предоставят свои снимки, нашия екип подбира подходящи от базата ни с данни. Изображенията са с илюстративен характер и разминавания са възможни.
Ирена коментира:
Когато авторите на рецептите не предоставят свои снимки на сготвеното от тях нашия екип подбира подходяща фотография от базата ни с данни. Както разбирате става дума за художествени изображения, така че разминавания са възможни.
Ирена коментира:
г-жо Стоянова, пилето се слага в съд със сгорещена мазнина, но не се пържи, а се пече във фурна!
Ирена коментира:
Севи, уточнено е, че става дума за течна готварска сметана! Рецептата е изпитана и наистина вкусна. Успех!
Ирена коментира:
От редактора : Това е кулинарен форум, в който хората готвят и споделят рецепти. Всички коментари, които не са свързани с кулинария, кулинарни техники и т.н. ще бъдат изтривани без предупреждение. Критика се приема, когато е точна и конструктивна. Не бива да забравяне, че рецептите са авторски и неточности са възможни.
Ирена коментира:
За пореден път уточняваме,че когато авторите на рецептите не предоставят авторски снимки на сготвеното от тях, нашият екип подбира подходящи художествени фотографии. Изображенията са максимално близки, но понякога разминавания са възможни. Готвенето е страст и удоволствие, отдайте му се!
Ирена коментира:
Линда45, когато потребителите на сайта качат рецепти но не предоставят техни снимки нашия екип подбира подходяща художествена фотография, която възможно най-точно да илюстрира написаното. Разминавания са възможни.
Ирена коментира:
Рецептата е допълнена, неточностите са отстранети, така че, да запретваме ръкави и да приготвим този изкусително вкусен Кралски сладкиш ;)))
Ирена коментира:
Стоенчо, ако не сте приготвяли или опитвали рецептата е напълно безсмислено да я критикувате. Насърчаваме отзивите, които нашите потребители дават на рецептите, да са компетентни, смислени и най-важното - без обидни квалификации.
Ирена коментира:
Рецептата е изпитана и невероятно вкусна. Някой да не е прекалил със сиропирането ;)
Ирена коментира:
Уважаема Диляна, питката наистина е невероятно вкусна и ароматна. Рецептата е изпитана и е любима на семейството ми. Ако при вас не се е получило, има възможност това да се дължи на не много качествено брашно или някой друг от продуктите. Не се предавайте и опитайте отново!!! Що се отнася до изображението - само въбражението ви може да ви ограничи във вида на предпочитаната от вас декорация.
Ирена коментира:
Приготвяме смес за паниране от две разбити яйца и 2 к.ч. брашно.
Ирена коментира:
Разбира се, че е 2 ч.ч. ;)
Ирена коментира:
"От кокосовата смес се откъсват парченца, оформя се кръгъл бонбон, във вътрешността на който може да се постави БАДЕМ". Ето ги!
Ирена коментира:
Когато потребителите не ни предоставят своя снимка на готовото ястие заедно с рецептата, нашия екип избира подходяща фотография от базата ни данни. Тук е момента да подчертаем, че това не са просто "снимки от чуждестранни сайтове", г-жо Иванова, а става дума за художествени фотографии с платени авторски права. Сами разбирате, че няма как да има 100 процентово съвпадение. Насърчаваме авторите на рецептите да снимат и да споделят с всички кулинарните си постижения.
Ирена коментира:
До Спас, 1 с.л. брашно и галетата и се запържват, след което се разреждат с бульона от варенето на мидите и се приготвя сос. До г-н/г-жа смешници, както е видно от описанието дафиновия лист се добавя заедно с магданоза, лука, чесъна и останалите подправки (без белия пипер) и се вари заедно с мидите.
Ирена коментира:
За да стане хубав чийзкейкът, той трябва да се пече бавно на слабо загрята фурна. Т.е. печем около 65-75 минути на 150 градуса, точно както е описано в рецептата. Успех, кулинари!