Ирена
Ирена
Новак

Моите коментари

Ирена коментира:
До Ина : Поне четири пъти сме готвили рецептата и всеки път резултатът беше отличен. Разбира се - хората имат различни вкусове и харесват различни неща. Какво имате предвид като твърдите, че рецептата е грешна?
Ирена коментира:
Погачата се пече на около 180 градуса. Фурната може да е с вентилатор или без - и по двата начина се получава перфектна. Обикновено е готова за около 35-40 минути ;)
Ирена коментира:
Кашкавалът се смесва с брашното, 2 яйца и пасираните картофи ;)
Ирена коментира:
Маринатата е напълно достатъчна за около 1 кг месо. Ако месото е повече просто удвоете дозата.
Ирена коментира:
Както се вижда от рецептата гювечетата се запичат на умерена фурна, което обикновено означава 170-18- градуса.
Ирена коментира:
Няма как да се уточни количеството на соевото мляко, защото то се добавя последно и служи за разреждане на останалите продукти, така че "да се получи кремообразна консистенция". Що се отнася до замяната му - не се страхувайте да експериментирате в кухнята ;)
Ирена коментира:
До "Обикновен Българин" - Благодарим Ви за отправената конструктивна критика. Неточностите в статията са отстранени.
Ирена коментира:
Неточностите в текста са отстранени. Благодарим на "Обикновен Българин" за конструктивната критика.