Ирена
Ирена
Новак

Моите коментари

Ирена коментира:
Г-н Юрий, коментарите на хората, които са опитали и са харесали предложената рецепта за "Казанлъшки понички" са красноречиви. Ще се радваме да споделите с нас Вашага рецепта за този вкусен десерт. И да не забравите да я снимате ;)))
Ирена коментира:
В случаите, в които снимката не съответства в пълна степен на дадена рецепта, причината е проста. Авторите на рецептите не винаги предоставят снимки на предложеното от тях. В тези случаи нашият екип избира подходяща художествена фотография. Разминавания са възможни.
Ирена коментира:
Уважаема Мери, сигурна ли сте, че целият надпис на опаковката всъщност не гласи "Готово за консумация без варене", каквато е обичайната практика при млеката обработени по УХТ технология. Не бихме ви посъветвали да използвате несварено мляко при приготвянето на тази или друга торта, освен ако не е изрично посочено в рецептата ѝ.
Ирена коментира:
Мила Гергана, ягоди вече могат да се намерят целогодишно в големите вериги магазини за хранителни стоки. А по това време на годината на много места вече има втора или трета реколта градински ягоди. Ако наистина ви харесва предложената рецепта, не си позволявайте една кратка разходка да ви спре.
Ирена коментира:
Разбира се, че може да използвате ванилия на прах. За тези продукти ще са ви нужни 2 пакетчета. Успех!!!
Ирена коментира:
Г-н Николов, в България под наименованието "син домат" са известни патладжаните.
Ирена коментира:
Разбивате яйцата като за омлет и от тях взимате 2 с.л. и ги добавяте към прясното мляко.
Ирена коментира:
"В дълбока купа смесете двата вида захар" - т.е. кафявата и пудрата захар. А с останалите моркови се гарнира сладкиша преди глазирането му със сметана.
Ирена коментира:
Половината от маслото отива при приготвянето на тестото, а другата половина се използва за приготвянето на крема на тортата. Що се отнася до фотографията, следва да уточним, че когато авторите на рецептите не ни предоставят свои снимки, ние използваме наши художествени фотографии. Снимките са с илюстративен характер и са възможни известни разминавания, за което вярваме, че ще ни простите.
Ирена коментира:
Когато авторите на рецептите не ни предоставят снимки на приготвеното от тях, ние избираме подходяща художествена фотография от нашата база данни или купуваме такава от специализиран сайт. Разминавания са възможни, ето защо насърчаваме нашите приятели готвачи да снимат това, което приготвят ;)
Ирена коментира:
Точно тази рецепта за кекс се прави с 10 яйца - нито повече, нито по-малко. Сигурни сме, че можете да намерите стотици подобни рецепти, за приготвянето на които се използват повече или по-малко яйца, брашно или захар. Но именно това прави рецептите уникални и различни ;)
Ирена коментира:
Просто смесете продуктите за глазурата и ги разбийте до получаването на гладка смес.
Ирена коментира:
Георги, не се притеснявайте да опитате отново. Това е изпитана класическа рецепта на палачинки и няма начин да не се получат.
Ирена коментира:
От тези продукти получавате 4 до 6 порции вкусна орехова торта.
Ирена коментира:
Няма да ни омръзна на повтаряме, че когато авторите на рецептите не предоставят снимки на сготвеното от тях или снимките, които изпращат са с твърде лошо качество, нашият екип подбира подходяща снимка. Разлика между готовото ястие и снимките винаги може да има, защото все пак става дума за художествени фотографии.
Ирена коментира:
Колкото готвачи - толкова и рецепти. Ефросия е предложила нейната интерпретация на пататник, която, уверяваме ви, е много вкусна и ароматна. Опитайте и ще останете очаровани.
Ирена коментира:
Да,сметаната, която се използва да приготвянето на този крем е заквасена.
Ирена коментира:
Сметаната, която се използва за приготвянето на сладкиша е заквасена.