Нека да добавя, че винаги можете да замените плодовете за украса през сезоните. Така ще изтъкнете със различна торта пред близките си. Съветвам ви, ако използвате ягоди или малини, да замените шоколадовото нишесте със съответното ягодово или малиново. И така със другите плодове, които сте предпочели. Надявам се, че съм ви била полезна и желая успех!
Привет на всички спрели се на рецептата! Искам да ви препоръчам, когато правите глазурата, маслото да се замести със 2- 3 с. л. олио, а шоколада да е фин млечен и разбира се на водна баня. Така след като изстине, ще остане течен шоколада. Успех!
Благодаря! Ако престои повече от една нощ в хладилник, блатовете се топят в устата, а и аромата на банан става по- силен. Само където у нас не може да престои повече от час - два да изстине и се хапва....
Изглежда вкусно, но сте забравили да напишете колко яйца!? Мисля да сложа 2- 3 за 1/2 мляко и да приготвя. Случва се да се пропусне при писане, но благодаря за рецептата!
Напротив! Снимката е точно към рецептата, лично приготвих и качих.... Благодаря все пак, че си приготвила и се надявам да си останала очарована от вкуса и аромата!
Съгласна съм с теб Цвети и не разбирам защо е нужно да се пишат такива коментари! Толкова ли е трудно да зададеш въпрос относно рецептата, ако нещо не ти е ясно или да благодариш за идеята и труда на хората, които са я написали. Моите наблюдения са, че има много потребители, които сега се учат и навлизат в готварството и точно такива лесни рецепти биха им били в полза.
Поздравления и благодаря на автора!
Лесно, бързо и много вкусно! Първоначално крема се получава малко течен и се притесних, че няма да се получи, но след като престоя в хладилника резултата беше наяве. По- добър сладкиш не бях правила в последно време! Заслужава си!
??? "чубрица - джоджен" Може и така да е, въпрос на вкус! Рецептата е страхотна и си заслужава да се опита, а подправката... кой, както предпочита. Благодаря!
Нека само да добавя, че от тестото могат да се направят 6 - 8 броя с по- малка големина, защото една от четири е голямо предизвикателство, имайки предвид крайния резултат. А вкуса и аромата е страхотен. Благодаря!
Моите коментари