Нека само да добавя, че пожелание можем да заменим ванилията с настъргана кора на един лимон. Обичам сладко- киселите комбинации! Току що го направих и вкуса му стана още по- добър.
Здравейте, Зорница! Радвам се, че имаме възможност да поясним дадената ситуация и ще се съглася, че всеки сам преценя колко сладко иска да консумира. На пазара има както сол, която не соли така и захар, която не слади. Явно аз попадам на такава, защото 6 лъжици на литър мляко не са ми достатъчни. Надявам се, да ти се е получил крайния резултат така, както ти обичаш! Благодаря!
И така, на повтарящия се въпрос " от колко грама са бисквитите?" ще отговоря:
малък пакет- 130гр.
голям пакет- 155гр.
По принцип обикновени "български" бисквити се предлагат само в тези две опаковки и разликата в грамажа не е фатална при закупуването им.
На следващия въпрос "какви са тези 12 с. л. захар?"
С тях се подслажда млякото. Четете хубаво начина на приготвяне и няма да се налага да се питаме и отговаряме за елементарни неща. НАДЯВАМ СЕ, СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА С ОТГОВОРИТЕ!
Благодаря на останалите, които са се справили и са харесали!
Е, това вече е нещо ново и изглежда, а и звучи вкусно, пък и коментарите са така подтикващи да ги направя.... Благодаря предварително и се надявам за празниците да зарадвам семейството си с тази различна рецепта!
Изглежда вкусно, а от към продукти е икономично.... обичам тиква и с две думи - ще го пробвам! Благодаря за идейката, от сега го казвам, че ще се получи!
Станаха много вкусни!Отдавна се чудех какво да приготвя с замразените боровинки. Благодаря за лесната и бърза рецепта, благодаря и на "Гост" за помощта!
Ето, това е то да ядем ГМО. Единственото спасение е сами да отглеждаме животните и сами да си правим луканката. Така поне ще знаем с какво е хранено животното и какво ядем ние. Но това е невъзможно днес поради много причини.... Явно ще трябва да станем вегетарианци макар,че и там е пълно с нитрати!
БЛАГОДАРЯ ЗА СТАТИЯТА! Изключително полезна и същевременно - СТРЯСКАЩА!
Звучи много вкусно, така и не съм си ползвала сача, а определено тази рецепта ми допада! Благодаря за идеята и съм сигурна, че ще се получи великолепно!
Моите коментари