Моите коментари

Не трябва да си готвач , всеки от нас си е купувал такова руло , ако не то поне е виждал в магазините , ние да не сме глупаци !
Но, пък съставките са в грамажи , не са като на начинаещите кулинари ! Боже мой , това вече е върхът !
Много ми харесват тези запеканки , стават както за закуска така и за основно , поне при мен!
За съжаление не , беше за почерпка на колегите и ми беше неудобно да снимам :) но отвътре бисквитките се открояват добре !
Определено ми допада тази идея !
Благодаря Ваня , аз използвам каквито налични продукти имам , но когато слагам яйца винаги ги разбивам , и винаги предварително си активирам маята :)
Веселин , какво те притеснява в рецептата ?
Отново страхотна рецепта !
Не бива да забравяме класиката !
Просто върха , много обичам боба в гювечи . Онзи ден правих боб в гърне , ще пусна рецептата тия дни !
ххаха , имам предпазни очила от работата , тъкмо ще ми влязат в употреба !Може би лука трябва да е по - рехав а не от сбития и корав като камък.
хахаа , е това е издънка :) тези които аз ползвах са на денито ,тогава получих подаръци от тях , че бях участвала в техен конкурс ,иначе не купувам такива неща :)
Много добре поднесено , а и на вкус ще бъде добре , поздравления !
Скоро ще опитам тази рецепта , Вили как е на вкус ?
много се радвам , че са ти харесали :)
Не мисля , че от 1 литър мляко и 1 ч.л. брашно ще стане крем ,тези сухи сметани не се ли разбиват в студено мляко ?
1 пакетче сода бикарбонат ? 1 водна чаша олио и колко брашно , може би килограм , ако някой готви по тези рецепти , най - много да го изгонят от вкъщи !
Крехки , различен вкус от този на консервираната сладка царевица или обикновената която познаваме , яла съм един път в приятелка на която бях на гости .