Моите коментари

Аз , бих ги ползвала като гарнитура към пилешко или свинско месо , минала през грил тигана .
Много харесвам тези царевички , в нашия град обаче никъде не съм виждала :(
Страхотно , това ще е следващата плънка :)
Тестото да е с дебелина 5 см ?
Не мисля че е глупост , защото ми се е пукал гювеч , когато съм го слагала студен в топла фурна , може гювеча да ми е бил калпав нямам спомен . Въпреки ,че не мислите ли че администратора като редактира рецептите ,може да го е добавил от себе си .Ето как съм публикувала рецептата в друг сайт :За рецептата "Сирене по шопски" намажете гювечето с масло. • Сложете плочките сирене. • Сложете резените домат и лютата чушка. • Поръсете с червен пипер и подправки по ваш вкус (аз съм сложила риган, босилек и чер пипер). • Сложете за 20 минути в загрята фурна. • Чукнете яйцето и запечете до готовност !
Относно времето , мисля че нареждането на няколко филии и нарязването на 250 гр. колбас не отнема повече от 2 мин. или поне при мен е така ! Все пак радвам се , че идеята ти харесва ;)
Може би има друга прилика с пицата , за да кръстя така рецептата :) не мислиш ли никнай ?
Може би греша , но на снимката ми се струва че това е баница с готови кори !
Бих добавила млечно чеснов сос като сервирам. Много ми се дояде !
Рецепта заслужаваща овации , не всеки би могъл да я направи ! Изисква се търпение , умение за работа с тесто , и най - вече търпение !
Много го обичам , мъжа ми обаче не му е фен , скоро обаче ще си направя само за мен !
Времето на печене е около 50 мин. на 200 - 220 гр. Всичко зависи от фурната .
Аз я харесвам повече с кисело мляко , защото не обичам прясно , хахаха и не я обичам с истинско шкембе , че ми мирише !
Надявам се да ти харесат !
Ами те по принцип са си тлъстички , отцеждам ги върху хартия , на нас ни харесаха .
Страхотни са , това е от любимите ми ястия , а ако има и сосче...ммммм
Определено е лесно и мноого вкусно , но за здравословното не съм много сигурна ,хихих :)