Не мисля че е глупост , защото ми се е пукал гювеч , когато съм го слагала студен в топла фурна , може гювеча да ми е бил калпав нямам спомен . Въпреки ,че не мислите ли че администратора като редактира рецептите ,може да го е добавил от себе си .Ето как съм публикувала рецептата в друг сайт :За рецептата "Сирене по шопски" намажете гювечето с масло.
• Сложете плочките сирене.
• Сложете резените домат и лютата чушка.
• Поръсете с червен пипер и подправки по ваш вкус (аз съм сложила риган, босилек и чер пипер).
• Сложете за 20 минути в загрята фурна.
• Чукнете яйцето и запечете до готовност !
Относно времето , мисля че нареждането на няколко филии и нарязването на 250 гр. колбас не отнема повече от 2 мин. или поне при мен е така ! Все пак радвам се , че идеята ти харесва ;)
Моите коментари