Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Nikol»Моите коментари

Моите коментари

Nikol коментира:
Да наистина е сочна ,но с локум е още по хубава,защото се усщат парченцата в устата.
Nikol коментира:
Не съм цедила тиквичката в случая,но ако прецените ,че е много водниста може малко да се отцеди .Колкото до вкуса става много свежо,особено когато се чудим какво да сготвим с тиквички.
Nikol коментира:
От плънката става много сочна,а не суха когато е само с орехи.
Nikol коментира:
Питката я приготвих с около 350-400 мл.вода
Nikol коментира:
Благодаря за забележката,следващия път ще уточня точните мл
Nikol коментира:
на мен не ми допада комбинацията риба с млечен сос,но въпрос на вкус...
Nikol коментира:
Определено и всяка баба си има свой почерк към рецептите...
Nikol коментира:
Мисля ,че ако се прибави чесън и магданоз ,ще стане много по- ароматно и вкусно,но въпрос на вкус
Nikol коментира:
А защо се нарича таратор,по-скоро е като млечна салата?!?Не е забележка просто ми е интересно името.
Nikol коментира:
ЧерешиЧереши24.02.2019
Моето дете ги обожава,и гледам да купувам всеки ден, докато им мине сезона.
Nikol коментира:
Да ,затова писах ,че са по желание,кой както прецени.
Nikol коментира:
Да това е испански деликатес .Това е цял свински бут,сушен няколко месеца.Уникален вкус ,опитайте го ако имате възможност.Вече го има и в българските магазини(в по-големите вериги)
Nikol коментира:
Аз бих добавила и чесънче,пресните картофки много си пасват с чесън и масло.
Nikol коментира:
Никога не съм приготвяла хумус,но е време да опитам,струва ми се вкусно....
Nikol коментира:
Аз го направих с консервиран бял боб,мн бързо се получи,и накрая малко кашкавалче... Вкусотийка
Nikol коментира:
И много лесно
Nikol коментира:
Страхотни са ,аз ги правя с подобна рецепта